![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Personal,as fi total de acord,atata timp cat nu isi neglijeaza familia.
|
|
||||
|
||||
![]()
Exact asta este si conceptia mea despre familie.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by MadalinaM; 16.10.2009 at 19:09:48. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Exista si preotese care vin mai rar dar si care sunt foarte prezente in Biserica si parohie, dar oricum nu cred ca se darama Biserica daca nu e preoteasa prezenta, sa fim seriosi! Banuiesc ca enoriasii nu vin la Biserica sa o vada pe preoteasa, ci sa asculte Sfanta Liturghie..etc. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am toata dragostea si iubirea frateasca ,de care sunt in stare eu, pt. preotesele care se JERTFESC cu adevarat pt. ca in primul rind asa au ales ele si vor sa-si duca crucea cu tarie pina la capat. Eu insumi am mai istorisit despre preotese care au facut diferite jertfe ,pe alte topicuri . Cea mai impresionanta este a unei preotese de 31 ani din Ardeal care pe un cancer de col a ramas gravida si a fost sfatuita de medici sa fie operata eliminindu-i-se uterul in totalitate si bine inteles cu sarcina in luna a II-a. A ales sa duca sarcina la capat . Nu va spun,afara de sotul ei ,incepind cu parintii toata lumea a sfatuit-o sa nu se comporte prosteste si sa se opereze. A dus sarcina la capat (greu, f. greu) ,a nascut un baietel si ea a murit cind copilul avea IV luni. Este trecuta si in cartea despre sarcina si avort. Si ca ea mai sunt ,dar nu multe pt.ca cele mai multe sunt emancipate asemeni intregului popor .Priviti voi insiva aici pe forum si vedeti cite femei si citi barbati nu sunt bolnavi de emancipare si ,,traiesc" in Hristos asa cum le place lor si nu cum a lasat Hristos. Dar acestota ,cind le va veni ziua judecatii, le va masura Mintuitorul cu ,,masura" cu care si-au masurat ei insisi viata ,dupa cuvintul Lui binecunoscut. Faca fiecare cum o crede de cuviinta dar proorocul David asa ne spune : ,,Cuvintele Domnului , cuvinte curate ,argint lamurit in foc ,curatat de pamint curatat de sapte ori" si asa va fi caci Hristos_D.zeu nu glumeste cu cuvintele si poruncile sale! Last edited by zaharia_2009; 16.10.2009 at 19:29:05. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si sa ajunga la acel numitor comun care sa sprijine misiunea de preot,dar si pe aceea de familie,cu tot ce presupune ea. Daca un om,indiferent de ce motiv,ajunge musafir in familia lui,atunci nu vad rostul pentru care o mai are. |
|
||||
|
||||
![]()
Deacord cu tine familia este important dar daca suna ca cineva trebuie impartasit sau vizitat de urgenta la spital sau acasa ce sa faca saracu parinte treb sa lese tot sa plece nu?of
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Sa fim seriosi,cred ca exagerarile sunt fara sens si astfel de lucruri sunt trase de par rau. Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Iata surorilor si fratilor cit de departe este trairea si priceperea noastra despre ce este jertfa, una-doua o amestecam cu lumea si incercam sa o tavalim in cele mai ,,reprezentative" atractii lumesti !
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum ar trebui sa fie preoteasa? | urzicuta | Generalitati | 25 | 02.09.2014 14:11:44 |
Capul Sfantului Ioan Botezatorul | Ekaterina | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 29.08.2012 18:13:08 |
Barbatul, capul femeii? | Traditie | Nunta | 426 | 07.11.2011 19:45:03 |
Capul Sfantului Andrei - din nou in Romania | laurastifter | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 29.10.2011 00:30:18 |
preoteasa in devenire | mariusica_nou | Generalitati | 5 | 20.05.2008 08:28:25 |
|