Citat:
În prealabil postat de LapetiteMoc
Cu Hristos in suflet si in inima, preoteasa adevarata nu se va simti singura niciodata. Doamna preoteasa cu patru copii era mereu singura. Parintele era ocupat, printre altele, si cu ridicarea unei Biserici. Si copiii erau pe rand bolnavi, fiecare voia cate ceva, mama soacra era si ea la pat bolnava in aceeasi casa cu ei. Se ingrijea de tot fara sa scoata un sunet, si era mereu cu zambetul pe buze de credeai ca atunci s-a ridicat din somn. Eu faceam in particular lectii de romana si franceza cu copiii dumnealor si ne vedeam des. Niciodata nu am auzit-o sa se planga, sa se vaite, sa spuna offfff! NI-CIO-DA-TA !
|
Pe mine sora, felul tau de a trai si vedea ortodoxia ma surprinde placut; despre atitudine am aratat deja .Imi este greu sa imi traduc aceasta ,,surprindere placuta" mai pe larg dar mi-au venit im minte niste versuri f. expresive : ,, as vrea sa-ti fac un cintec/ dar vorbele-mi sunt goale /si nu au frumusetea gindurilor tale (,,Bade Ioane " G. Cosbuc ,sper sa nu incurc autorul desi este posibil !)
Dupa parerea mea ramii constanta pe aceiasi serioasa traire ortodoxa ! Bravo !
Imi cer scuze pt. ca am indrasnit sa fac aceste aprecieri ,stiu ca nu de asta ai nevoie dar ,,placuta surprindere" este cauza. Iarta-ma !