![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Ati auzit nu-i asa de acesta? A intrat in vigoare din ianuarie 2009, desi cehii inca nu l-au ratificat pe deplin...
Ce spune acesta? In cateva cuvinte: "Prin intrarea in vigoare a Tratatului de la Lisabona, Uniunea Europeana devine in mod oficial un stat federal, un imperiu ca sa-l citez pe presedintele Comisiei Europene, iar tarile membre sunt readuse la statutul de provincii, urmand a fi impartite in regiuni. Un efect sigur al Tratatului de la Lisabona, despre care foarte putini au habar, este cel al reorganizarii administrative a tarii sub forma regiunilor. Romania urmeaza sa fie impartita administrativ in 9-12 regiuni, una dintre aceasta, fiind, desigur, Tinutul Secuiesc! In timp, unele regiuni for fi reunite cu regiuni din tarile vecine, in ideea de a distruge identitatile nationale. Regiunile vor avea parlamente proprii si vor fi finantate direct de catre UE. Statele nationale vor fi practic surpate din interior!" Noi suntem deja prea insgnifianti pentru a mai decide...sau nu?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce-ar fi sa deschideti topic separat despre teorii conspirationiste si sa discutam aici despre fapte concrete? Preferati sa ignorati situatia actuala, reala, palpabila si sa judecati o etnie dupa niste supozitii? N-avem destula istorie in spate si trai comun cu secuii, mai ales in ultimii douazeci de ani ca sa putem trage rationamente, fie ele si gresite? Chiar trebuie sa poluati fiecare discutie cu Noua Ordine Mondiala?
|
|||
|
|||
![]()
da, da, sa traiti, care fapte concrete?
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum care? Noi nu suntem concreti? Ungurii nu sunt si ei? Istoria noastra recenta nu exista? Nu stiu in ce lume traiesti tu, insa in realitatea din care eu provin, toate astea exista. Iar despre Noua Ordine Mondiala si Uniunea Europeana care vrea sa distruga statele membre vorbesc numai conspirationistii. Poate ne spui cum este de unde vii tu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dom'le eu respect orice etnie, de fapt orice om, caci e chipul Domnului, dar nu-mi plac smecherii, de orice etnie..Ordinea mondiala, de fapt..dezordinea mondiala..nu le mai ajunge puterea...DA-MI CATEVA ARGUMENTE SA -INTELEG-LUMEA TA |
|