![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeu a creat fapturile Sale in perspectiva de a depasi conditia limitata de simpla creatura, adica pentru a deveni dumnezei in har, asemenea cu Insusi Dumnezeu, Cel care a adus la existenta Universul nostru si lumea (lumile) nevazute ale ingerilor. Acesta este scopul omului, de a se indumnezei cu ajutorul Lui Dumnezeu. Este un tel mai presus decat maretia Universului imaginat de oamenii de stiinta. Dumnezeu pur si simplu de invata sa traim sanatos: El nu pierde nimic daca noi mancam toxine, insa exista niste legi bologice de neschimbat care strica organismul daca bagam in gura alimente proaste. Carnea de porc este cel mai periculoasa carne as zice, otrava curata. De asta e bine sa mancam cat mai putina sau deloc. Insusi Iisus Hristos ne-a aratat ca e bine sa mancam carne de peste si se vede ca nutritionistii sunt de aceeasi parere. Ma intrebam de ce la ortodocsi este interdictie si la ulei in post. Raspunsul a venit de la Ovidiu Bojor, membru al Academiei de Stiinte Medicale: uleiul este grasimea vegetala separata de alte elemente care sunt prezente in seminte. Numai impreuna cu acele elemente se respecta o anumita proportie numita divina care este absolut folositoare organismului. Deci este de preferat sa mancam semintele in stare naturala decat uleiul respectiv. De mentionat ca uleiul de masline este cel mai putin daunator... Oare de unde au stiut asta cei care au introdus postul la ulei?
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 21:52:20 |
Sunt ateu, intrebati-ma orice! | AteulCelRau | Generalitati | 1449 | 11.03.2010 08:44:01 |
Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 16:49:03 |
ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 21:21:58 |
|