![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uneori vreau sa gasesc o explicatie mai pragmatica..fara suparare.. Domnul sa va daruiasca liniste sufleteasca si multa sanatate! |
|
|||
|
|||
![]()
Eu personal nu cred in retete de genul: spune rugaciunea de 7 ori, roaga-te la 9 biserici, 9 saptamani la rand si...gata! ti se indeplineste rugaciunea. Asta suna a magie. Dumnezeu nu e sluga noastra, nu e duhul din lampa lui Aladin.
Dumnezeu iti indeplineste rugaciunea daca vrea El si cand considera ca e timpul. De multe ori cerem ceva nepotrivit pentru noi. Mie mi s-a indeplinit uneori rugaciunea in 24 de ore, alteori intr-o luna ,altele in cativa ani iar unele rugaciuni nici dupa ani de zile inca nu mi s-au implinit. Sfintilor Ioachim si Ana de abia la batranete li s-a indeplinit dorinta de a avea un prunc. Asa si noi: ne rugam dupa puterile noastre dar Dumnezeu randuieste timpul implinirii. Oamenii care isi pun speranta in aceste retete si formule magice si vad ca dupa 9 rugaciuni si 9 biserici nu dobandesc ce au cerut , isi pierd si putina cerdinta pe care o au. |
|
|||
|
|||
![]()
Nici eu nu cred ca e vreo formula magica. Adevarul e ca nu trebuie sa-ti limitezi rugaciunea la un numar de zile. Roaga-te si Dumnezeu te asculta si te va ajuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu e vorba de cifre magice in acest caz, ci de ceva simplu si practic.
Cartea este structurata pe 7-8 zile, adica pe saptamana. Si zilnic, crestinul poate studia doar un capitol al cartii. Sau saptamanal, adica un capitol pe saptamana. In doua luni termina de aprofundat si practicat cele indemnate in ea. Cred.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pomenirea la 20 de zile. | Oana_A | Slujba inmormantarii | 4 | 13.05.2012 16:01:45 |
Parastas la 40 zile | marco1948 | Teologie si Stiinta | 3 | 20.04.2009 23:01:56 |
Parastasul la 40 de zile | PiBiCi | Slujba inmormantarii | 16 | 14.03.2009 18:17:58 |
Zile de scoala | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 21.09.2007 09:16:28 |
|