![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Eistein zicea ca al treilea va fi cum va fi dar in al 4-lea razboi mondial SIGUR ne vom bate cu doar bete
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar Stephen Hawking sfătuia foarte serios omenirea să facă bine și să încerce să iasă în spațiu pînă la sfîrșitul secolului al XXII-lea, că altfel el nu ne vede prea bine. Pace! |
|
|||
|
|||
![]()
CAre spatiu? In afara de orbita nu cred ca vom reusi vreodata sa iesim undeva. Omenirea numai in vise si fantezii SF poate vizita alte lumi , in rest vezi cum explodeaza o naveta NUMAI de la pierderea unei placute de pe scutul termic de 2/3cm. Cu asemenea probleme care ne tin in loc nu ajungem departe!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
. Deci, multi din Sfinti, cati se vor afla atunci, la venirea spurcatului Antihrist, vor varsa rauri de lacrimi, cu suspine, catre Dumnezeu Cel Sfant, ca sa se mantuiasca de balaur si, cu mare sarguinta, vor fugi în pustietati, in munti si in pesteri, cu frica se vor ascunde. Si isi vor presara pamant si tarana pe capetele lor, rugandu-se noaptea si ziua, cu multa smerenie. Si li se va darui lor aceasta, de la Dumnezeul Cel Sfant, si-i va povatui pe dansii Darul Duhului Sfant in locuri hotarate, si se vor mantui, fiind ascunsi in gauri si in pesteri, nevazand semnele si infricosarile lui antihrist. Caci celor ce au cunostinta, cu usurinta le va fi cunoscuta venirea lui. Iar celor ce isi au mintea de-a pururea la lucruri lumesti și iubesc cele pământesti, nu le va fi cunoscută venirea acestuia. Caci, cel ce de-a pururea este legat cu lucruri lumesti, macar daca ar si auzi, tot nu crede, ba il si uraste pe cel ce i-ar spune despre venirea lui Antihrist. Pentru aceasta Sfintii se intaresc in credinta spre a scapa, ca toata invaluirea si grijile vietii acesteia le-au lepadat.
|
|
|||
|
|||
![]()
In electronica tehnologia intradevar va mai avansa insa in ingineria mecanica deja se cam invirte in jurul cozii deoarece poti miniaturiza sau cosmetiza un dispozitiv pina la un anumit punct dupa care stagnezi. Eu zic ca ne aflam in acel punt in mecanica. De aceea spuneam ca prea departe nu cred ca o sa ajungem.
Nici pe Luna nu s-a ajuns, ca sa nu mai vorbim despre Marte. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Și desigur că „bomba nucleară” e scenariul cel mai dur, în care tot ce am enumerat mai sus este pentru zona de impact inaplicabil. Din nou, afirmația mea era una generală (atît din punctul de vedere al acțiunii, cît și din punct de vedere politic și geografic). Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
cat despre revelatii... probabil te referi la adevarul ascuns sub capacele de cola sau de bere cand spui ca le ai foarte des... cu voia lui Dumnezeu, vei avea parte si de adevaratele revelatii... Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
![]()
si pietre!:)))
|
|
|||
|
|||
![]()
- Pe noi nu ne interesează când va fi sfârsitul lumii. Asta ne interesează: "Cum am să termin eu viata?" Că Mântuitorul a spus: Iar despre ziua si ceasul acela, nimeni nu stie; nici îngerii din cer, nici Fiul ca om, ci numai Tatăl.
Dar eu de ce să mă gândesc la sfârsitul lumii, dacă eu mor mâine? Ce dacă va mai tine lumea asta o mie de ani? Cu ce mă duc eu de aici si ce-am pus eu în traistă, asta mă interesează. Că Mântuitorul a spus: Privegheati si vă rugati, că nu stiti ziua, nici ceasul! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Al treilea razboi mondial?Rusia e vinovata de drama Poloniei? | tigerAvalo9 | Generalitati | 95 | 20.12.2013 08:19:09 |
Foarte important si foarte grav ... | mc2009 | Homosexualitatea | 28 | 01.06.2011 19:28:25 |
Vine al treilea razbel mondial! | mihailt | Generalitati | 81 | 18.10.2010 17:31:18 |
In curand vom primi binecuvantarea Domnului!!! | vama9 | Nunta | 7 | 03.05.2010 15:34:17 |
|