![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pentru asta trebuie sa va multumesc. Pana sa vina provocarile dvs., Ellene White imi era cam indiferenta (ba mai mult, chiar ma numaram printre cei care o contestau). |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pe Domnul Iisus Hristos si Sfintii Sai Apostoli (a caror invataturi se gasesc inn Sfanta Scriptura). |
|
|
|||
|
|||
|
ce botezuri ai dumneata acum la activ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Un singur botez, care semnifica legamantul facut de mine cu Dumnezeu, prin marturisirea personala a credintei mele in Iisus Hristos. Am facut si o baita cand eram bebelus (care nu poate fi numita botez crestin).
"Botezul este marturia unui cuget curat inaintea lui Dumnezeu, prin invierea lui Iisus Hristos." (1 Petru 3:21) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Normal ca esti atras spre cea cu care te asemeni in invataturi si erezii. Sunt sigur ca atunci cand mergi la adunare simti mandrie ca esti apreciat pentru faptul ca ai aceleasi conceptii despre Biblie, plus faptul ca tu singur ne faci fata la atatia ortodocsi, dintre care unii cu facultate in teologie, care nu am reusit sa te dovedeim. Sincer nu simti mandrie si bucurie la aceste fapte marete? Nu te intreaba daca ai reusit sa atragi vreunul din noi sau sa-l faci sa se indoiasca de invatatura ortodoxa? |
|
|
|||
|
|||
|
Eu sper că nu există dintre aceștia pe acest topic, ar fi într-adevăr destul de rușinos. Mă întreb ce s-ar întâmpla dacă ar intra pe aici un simplu pastor sau chiar un teolog adventist...
|
|
|
||||
|
||||
|
tricesimusseptimus ce s-ar intampla ?! ar incerca SA INDOCTRINEZE bla bla bla .... zambesc cand vad cat va ofticati...nu puteti sa corupeti si asta va innebuneste ...iar de tanti egw am mai zis ,mie personal mi se pare ca a fost o femeie acrita de viata ,neimplinita ,frustrata ,mincinoasa etc
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
In schimb, daca cineva ar incerca sa va faca o caracterizare, dupa postarile dvs., nu prea ar avea lucruri bune de spus. Postarile dvs. abunda de smiorcaieli, acuzatii, nedevaruri, sovaieli, schimbari de atitudine, etc. Despre dvs. ce parere aveti? Nu credeti ca ar fi cazul sa faceti o schimbare? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
si multumesc pentru caracterizare ..de aici reiese ca tu esti un foarte bun crestin,nu ? ehh oricum tu te vezi cel mai bun dintre cei mai buni ...insa Doamne imi stie sufletul ...asta conteaza .... si stii de ce cred ca esti asa inversunat pe mine ? caci ortodoxismul a castigat ,cel putin in cazul sotului meu ,care provine din fam adv !
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| CASATORIE ALBA | nicoleta23 | Stiri, actualitati, anunturi | 79 | 05.07.2021 14:02:53 |
| 'CALUGARIA ALBA' | Nosam | Nunta | 65 | 03.12.2020 15:32:51 |
| Calugaria alba | Angela | Calugarul | 169 | 06.01.2018 23:37:30 |
| Casatoria alba | Adriana_Crestina | Nunta | 7 | 11.08.2011 22:32:25 |
|
|