avem un stat
imi cer scuze ,in primul rand,de la toti cei pe care i-am jignit cu ortografia mea si cu lauda mea ,am sa ma explic ca sa ma puteti ierta,am leucemie limfatica ceea ce inseamna ca e afectat tot organismul ,inclusiv celulele nervoase iar citostaticele sunt si ele substante care pot trece de bariera neuronala si cerebrala si ataca fara discernamant si celule bune si canceroase.Apoi am invatat ce e computerul acum in concediu medical,din dorinta de a afla de pe intrenet mai multe despre boala mea,ptr ca doctorii nu discuta cu mine.Serios va spu.n ca mi sa parut ciudat la inceput,cand au spus ca am limfom hodgkin, ca sa am eu o boala cu un nume pompos ,din filme americane.Nu vreau sa va plictisesc cu amanunte dar uitasem sa de literele mari.Ideea e ca avem un stat crestin ,Vaticanul,si ce daca?,nu prea se impaca politica cu credinta desi ,ipotetic,ar putea,dar atunci ar fi raiul pe pamant si nu avenit inca timpul ,cred.Dumnezeu ne-a facut asa ,ne-a trimis sa traim aici si tot ce se intampla e stiut de El.Eu am trait singura si am crescut un copil singura ptr ca sotul meu ,dupa nunta ,dupa ce am nascut baiatul ainalnit o femeie mai batrana si bogata si ne-a parasit.Noua sotie i-a interzis sa vyziteze copilul,l-m dat in judecata ptr presia alimentara si sa lasat de servici ca sa nu aiga nici un venit.Cred ca a fost mai bine asa ,ptr ca L-am simtit pe Dumnezeu si ajutorul Lui,foarte activ in viata mea,singura promisiune care am facut-o a fost ca o sa am grija sa creada fiul meu in El si cu ajutorul Lui am reusit si, ca voi pune o icoana a Fecioarei Maria cu Pruncul dar nu mi-a post dat mie sa o cumpar ci la ajutat pe fiul meu sa mi-o daruiasca.Poate vietuirea noastra intr-o lume cu state cu legi ,regi si presedinti are un scop ascuns noua,ca sa avem liber arbitru nealterat.Nicolae Steinhart spunea ca daca am sti totul nu ar mai fi credinta ci proces verbal de constatare iar faptele noastre ar fi dictate de legi si evidente nu de iubire.Cred ca nu prea are legatura credina cu statul si legile decat ca ispita.Daca l-as fi urmarit pe sotul meu cu legi procese si avocati asfi cistigat nervi ura bani si timp cheltuiti si nici o bucurie.Asa Dumnezeu mi-a gasit mereu cite ceva de lucru dupa servici ,nu conteaza ce,ca am cusut o fusta ca am spalat un geam dar am o casa si un copil crescut bine si acum Dumnezeu mi-a trimis si o nora buna.Sa dea Dumnezeu sanatate si intelepciuns latoti copii ,caci toti suntem copii unor mame!
|