![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ai intuit chestiunea dar: Intelegi ce afirmi prin..."el, PRIN PROPRIA obtiune va face tot ceeia ce face"?????!!!!! Gindestete, in primul rind, ca ocel OM o sa fie, spre deosebire de OMUL in sine, cel care isi pune intrebarea cine este , de unde vine si incotro se duce, CONSTIENT CINE ESTE, DE UNDE VINE SI REALIZEAZA CE SE POATE INTIMPLA CU EL. Desigur ca esisto OPTIUNEA si POSIBILITATEA DE ASI SCHIMBA DESTINATIA!!!!!!! NU cred ca-i atit de natarau sa nu stie citi in Scriptura, printre altele si urmatorul LUCRU: Matei 26:53 Crezi că n-aș putea să rog pe Tatăl Meu, care Mi-ar pune îndată la îndemână mai mult de douăsprezece legiuni de îngeri? Matei 26:54 Dar cum se vor împlini Scripturile, care zic că așa trebuie să se întâmple?" Si sa inteleaga CA IISUS AVEA OBTIUNEA , SALVARI SITUATIEI IN SINE , ORI NU A FACUT-O TOCMAI ...PENTRU A IMPLINI CEI SCRIS. Din ceia ce ai scris rezulta ca nu prea ii dai sanse si poate inca nic nu sa nascut. Desigur ca se VA NASTE prin puterea lui personala, ca doar nasterea este obtional!!!!! Interesant. Extrem de interesant. Toate cele bune. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Apocalipsa | Gabriel-G | Spiritualitatea ortodoxa | 1 | 05.12.2011 22:03:32 |
| Apocalipsa | gabrielazamfir | Intrebari utilizatori | 9 | 03.03.2010 17:07:36 |
| Apocalipsa | IonutS | Din Noul Testament | 54 | 01.08.2009 13:05:58 |
| APOCALIPSA | elyere | Despre Biserica Ortodoxa in general | 15 | 01.06.2008 00:49:27 |
| APOCALIPSA | saccsiv | Generalitati | 5 | 30.03.2008 11:40:27 |
|
|