![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(Dar nu incerc sa ma indreptatesc, ma imbrac cu grija pt biserica sau doar pt rugaciune. ) Mi-am exprimat doar durerea si indignarea pentru usurinta cu care sunt judecate femeile (credincioase sau nu, nu conteaza!) dupa aparente. Ispita este pentru cel stapanit de patimi. Daca vad o fata in blugi la biserica, ma gandesc ca este nou venita si ma bucur ca i-a indreptat Dumnezeu pasii unde trebuie! Are cine sa-i numere pacatele, nu trebuie sa o fac eu! Daca vad o fata vulgar imbracata imi pare rau pentru lipsa ei de discernamant, dar nu as cataloga-o ca usuratica. Dar barbatii care proiecteaza propriile patimi asupra femeilor m-au suparat intotdeauna! Si exemplele curg pe multe topicuri. Pai fiecare are o mama care s-a dedicat in intregime ingrijirii copiilor. Numai pentru acest simplu fapt ar trebui sa existe un respect generalizat pentru femei (asa cum sunt ele: slabe, nevolnice, "furate" de lucruri frumoase, amagite de barbati.. etc.). Nici nu indraznesc sa repet ultima intrebare a Sophiei! (militez un pic pt respectul cuvenit femeilor ca sunt inca uimita de judecatile emise de unii pe topicurile cu prietene ne-virgine! sau la inceputul acestui thread. De pacatele noastre suntem noi vinovati! Fiecare in parte. Curvim (cu gandul, desigur), nu este vina acelei femei. Judecam aproapele, la fel, vina e a noastra! Aaa, ca are si el pacatele lui?! Nu ne priveste, cat timp nu-l putem iubi si ajuta!) |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Barbatul, capul femeii? | Traditie | Nunta | 426 | 07.11.2011 19:45:03 |
Ispitele postului | heaven | Postul | 17 | 11.03.2011 10:46:50 |
De asta ce ziceti? Vor sa schimbe si data Pastelui :( | BogdanF2 | Generalitati | 41 | 10.10.2010 22:43:21 |
Ispitele dupa spovedanie | Elena78 | Pocainta | 8 | 29.10.2009 17:40:59 |
|