Citat:
În prealabil postat de glykys
cultura clasica si eleganta la fel de clasica, si cu credinta nestramutata, care avea, de altfel, multe puncte in comun cu Dl Zaharia, preotul, unul tinerel care nu stia carui mare om i-a citit Stalpii, i-a zis, la predica de dupa... "Dumnezeu sa-l ierte pe .... robul sau... acest crestin")
|
Exact ce spuneam si eu, in fata lui Dumnezeu suntem OAMENI, nu neaparat doctor, inginer, profesor etc etc
Marina, cum v-ati simti daca cineva v-ar spune ce i-ati scris Dlui Zaharia referitor la poleiala ieftina?
Credeam ca ai inteles ce fel de om sunt! Dintr-o bucata! daca asta ar fi adevarul cu privire la persoana mea, nu ar avea de ce sa incapa suparare in inima mea.
Citat:
În prealabil postat de glykys
Si dumnealui rabda, rabda...
|
Stai linistita Glykis, el nu rabda nimic!!! Totul plateste!!! Si oricum, totul e calculat la el. Risipind otrava doar nu crezi ca asteapta sa primeasca in schimb parfum??? Nu face decat sa culeaga ceea ce
cu buna stiinta a semanat!
Cat despre sminteala, fii pe pace,precum am mai spus nu mai este cazul sa zabovesc inutil pe acest topic, ca intr-un fel de dialog al surzilor.