Citat:
În prealabil postat de doruzak
Multumesc mult pentru incurajari si Dumnezeu sa va ajute in tot ce faceti. Iar pentru cei care otravesc sufletele semenilor prin viclenie si dusmanie fara temei, le recomand sa mediteze la cele citite in Psalmul 108.
|
Am citit despre problema voastra in postarile tale. Fara a intra in detalii, am trecut ani buni printr-o situatie asemanatoare cu a sotiei. M-am rugat intruna, fara sa deznadajduiesc. In acelasi timp, am incercat ca acasa, in cuibul meu, sa ma detasez de ceea ce urma sa se reia a doua zi dimineata si sa caut variante pentru a fi mai bine. Dupa 22 de ani in breasla mi-era imposibil sa ma gandesc la o alta varianta de loc de munca. Cu ajutorul Domnului, solutia a venit in mod miraculos. Cand situatia s-a inrautatit incredibil si inimaginabil, am primit raspuns din Franta ca am fost acceptata la doctorat. Am ramas angajata aceleiasi institutii in tara si in acelasi timp imi vad aici linistita de teza mea. Directoarea turbeaza inca si va mai turba pana va invata ca rautatea viscerala este o arma nu impotriva celor spre care o indrepta ea, ci impotriva ei insasi.
Asadar, rugati-va cu dragoste mare si nadejde uriasa in puterea Domnului!