![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
pai tu ma consideri crestina ,dar altcineva din cultul tau nu ma considera crestina pentru ca sunt ortodoxa ! oare de ce ?
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro |
|
|||
|
|||
![]()
Nu știu, întreabă-l.
|
|
||||
|
||||
![]()
fanatism iti spune ceva ? se intalneste mult la secte ....
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro |
|
|||
|
|||
![]()
Sunteti sigura ca nu va considera crestina, pentru ca sunteti ortodoxa? Nu prea cred. Adventistii considera ca pot fi buni crestini si cei din alte confesiuni religioase. Poate altele sunt motivele pentru care nu sunteti considerata crestina (desi, nici asta nu este bine- deja seamana a judecata).
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Am fost la Parintele Proclu | andmih | Generalitati | 29 | 21.01.2013 18:31:34 |
Unde a fost raiul? | partenie | Din Vechiul Testament | 19 | 27.10.2009 15:07:20 |
Am fost la Parintele Proclu | andmih | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 01.12.2008 08:45:31 |
DE CE A FOST HAM BLESTEMAT | Laurentiu | Generalitati | 8 | 18.08.2007 13:03:42 |
|