![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Corect...daca aici ar fi seolul(iadul).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Lasind la o parte faptul ca ATUNCI ne-am insotit cu satana din 41 pina-n 44 in a invada teritorii straine( si fii convins ca daca am fi fost de partea Ortodoxiei si implicit a ESTULUI, a rusilor am fi primit inapoi teritoriile TEMPORAR ocupate ca zona de BUFFER pentru pregatirea intimpinarii inaintemergatorului satanei, a lui Hitler si a masinii lui de razboi cumplit care se apropia) In schimb uite ce facem si ASTAZI ca ortodocsi... hahaha!( un fel de ris printre lacrimi) Scenariu: Intr-un conflict armat impotriva Rusiei( care este democratica acum si unde infloresc minastirile viata duhovniceasca , se construiesc lacasuri de cult ca la noi) cu cine crezi ca ne vom alia cu ortodocsii sau cu protestantii si catolicii? :))) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar, vezi tu Andrei, planurile oamenilor nu se potrivesc cu voia Domnului......iar cei mandri nu vor rezista la nesfarsit. Imi cer iertare Andrei, pentru mesajele mele anterioare, unde ti-am vorbit urat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca 85% dintre noi stim ca suntem aliati cu intunericul cum de putem tolera asemenea iesiri din partea conducatorilor nostri? |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca noi am ajuns sa alegem intre mai multi candidati vanduti aceluiasi stapan, asa e democratia la noi....."sunteti liberi sa alegeti pe cine va propunem noi".
|
|
|||
|
|||
![]()
uite ca mai sunt shi unii jurnalishti care vorbesc fara frica despre eliberarea Ardealului de Nord shi de aici se vede ca armata romana era aceiashi ca shi onoare shi demnitate, chiar daca unii au acceptat propunerea rushilor caci era shi in interes natzional intoarcerea armelor iar altzii mai bine au mers in Siberia decat sa preia ideile shi minciunile bolshevice, ale ocultei ateiste materialist dialectice... intuind foarte bine ceea ce va urma mai tarziu... ca doar se shtia ce s-a intamplat in Rusia din 1917 shi mai tarziu odata cu pactul Ribbentrop-Molotov... tov... tov... tob... obositor,
deci iata ca Regele shi partidele politice shi guvernul roman de uniune natzionala din '44 au avut incredere shi buna credintza ca sa intre de partea aliatzilor, a rushilor tocmai la momentul culminant... caci la 23 august '44, Parisul era inca ocupat, la fel Serbia iar bolshevicii erau pe Nistru, nemtzii pe granitza Poloniei pana spre tzarile Baltice... ca deshi Antonescu cerea pacea de multa vreme, negociind in ascuns cu sovieticii el nu accepta capitulare neconditzionata ci o pace dreapta caci noi nu am dus razboi de ocupare impotriva lor ci de eliberare totushi rushii se gandeau la o strategie armata, la biruintza in razboi fatza de fascishti shi nazishti shi hortishti deci rushii au venit la noi aratandu-ne disponibilitatea pentru negocieri spre a lupta impreuna impotriva nazishtilor caci echipa lui Botnarash cu acord de la stalin a venit la negocieri, shi Regele a acceptat intoarcerea armelor in momentul cel mai culminant al Iistoriei... hotarand shi dand ordin ca Rege pentru ca armata romana sa-shi elibereze pamanturile stramosheshti, tzara... asha cum le spusese armatelor sa nu treaca dincolo de Nistru cand era uzurpat de politicieni si Antonescu, dar acum le spusese, ca asha reiese, ca eliberand tzara shi pe vecini eventual totushi sa nu treaca dincolo de granitza Germaniei... caci Romania a dus un razboi de eliberare a tzarii noastre in ambele cazuri pe care shi l-au insushit bolshevicii inventand propaganda revolutzionara a eliberarii fracuta cica de ei... caci dupa razboi multzi "eroi"... shi multzi "eliberatori"... dar iata ca shi multzi tradatori shi mincinoshi au aparut mai tarziu... care s-au invoit la genocidul cu premeditare al conshtiintzei umane... facut pana in zilele noastre... iar acum alt razboi shi mai distrugator, cel al poftelor shi pacatelor shi lepadarii de Hristos... pe neashteptate... Last edited by vsovi; 23.10.2009 at 14:26:03. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce aberatie mai este si asta? evident ca rusii te-au eliberat, ALTFEL acum ai fi muncit pentru nemti la minele de uraniu ca SCLAV ANALFABET
Dar oare cine te-a eliberat, americanii sau englezii? OHA!...poate doar in vis uite cum au invins rusii..cu asemenea imnuri infricosatoare ortodoxe ale razboiului sfint impotriva fiarei http://www.youtube.com/watch?v=BaWvm...eature=related dincolo de politica ...pentru taranul ostas....totul este foarte simplu...a scuipat in palme si l-a luat de giltej pe Fritz! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ura va genera tot ura la randul ei si se va intoarce impotriva celor care nutresc astfel de sentimente,le va devora sufletul.Oare nu tocmai asta ne arata acea pagina neagra de istorie?Oare nu ar trebui sa invatam din ea?Undeva,toate astea trebuie sa ia sfarsit! Iertati,invatati sa iubiti si mergeti mai departe,oricat de greu ar parea. Adevarata iubire si iertare este singura care ne poate elibera,pentru ca inaintea Tatalui,cu totii suntem frati. Iar judecata Lui Dumnezeu,las-o in seama Lui,pentru ca stie mai bine ce face decat noi. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fiara bolșevică, Holocaustul roșu, Genocidul comunist | doctor_faustus | Generalitati | 28 | 12.02.2013 09:39:16 |
|