Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.10.2009, 20:11:04
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de condor Vezi mesajul
Nu talmaci spusele mele, ca si cum as fi spus ca Dumnezeuirea a fost stirbita timp de 33 ani, cat a fost Domnul Iisus Hristos pe pamant.

Ar trebui sa se discute mult mai mult despre Domnul Iisus Hristos. Despre Dumnezeuirea si vesnicia Lui (pe care nu o contestam) si despre intruparea lui ca Om. Poate deschizi un topic.

Domnul Iisus Hristos s-a intrupat si a fost asemenea noua. El ne-a aratat cum se poate trai fara pacat. A avut acest trai fara prihana din postura de om, nu de Dumnezeu. Altfel, se ajunge la perceptia gresita pe care o au ortodocsii cand pacatuiesc:" doar suntem oameni". Noi nu trebuie sa gandim asa. (sa cautam justificari). Modelul nostru este Omul Iisus Hristos. Tot El este si singurul mijlocitor intre Dumnezeu si oameni:
"Caci este un singur Dumnezeu si este un singur mijlocitor intre Dumnezeu si oameni: Omul Iisus Hristos, care S-a dat pe sine insus ca pret de rascumparare pentru toti."(1 Timotei 2:5,6). Mijlocirea Mariei este exclusa categoric de Sfintii Apostoli.

P.S. Conform teoriei tale, cine crezi ca a murit pe cruce? Omul Iisus Hristos? Sau Dumnezeu? Ar fi bine sa-mi raspunzi pe alt topic.

Am o propunere. Decat sa va chinuiti sa dati explicatii fortate si sa inventati tot felul de povesti prin care sa-i conferiti Maicii Domnului o sumedenie de titluri (pe care ea nu cred ca si le-a dorit), mai bine o considerati a patra persoana a Dumnezeirii. Oricum, spre asta tindeti.

Sau, dati-L jos pe Hristos (si asa nu prea are importanta pentru voi, jertfa pe care ne-a dat-o si invierea pe care ne-a promis-o) si puneti-o in locul Lui pe maica Domnului.

stiam ca sunteti habotnici, am auzit ca aveti un stil nemaintalnit de a rastalmaci scripturile si spusele oamenilor, dar recunosc ca aceasta caracterizare facuta e pistol cu apa pe lg ce sunteti voi.orice as mai zice, voi rastalmaciti.
asa ca:grabiti-va sa plecati pe un forum potrivit, nu de alta dar nu aveti nimic in comun cu un crestin ortodox. deci, e ilogica existenat voasta aici(aviz tuturor ne ortodocsilor ).
faceti asta macar din bun simt, daca aveti...
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Maica Domnului NEKTARIOS. Intamplari adevarate 1 25.09.2014 08:14:13
Maica Domnului steliana-steli Generalitati 23 03.07.2014 18:59:57
Maica domnului patricia2006 Rugaciuni 7 29.09.2012 10:44:47
Maica domnului cristina13 Mari Duhovnici si predicile lor 6 06.06.2010 02:20:01
Maica Domnului catalinabalhui Stiri, actualitati, anunturi 1 03.08.2009 13:11:05