![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma alatur si eu, ce-i drept, cu intarziere celor care le-au urat LA MULTI ANI doamnei Viorica si domnului Laurentiu.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cristina draga, multumesc frumos de urari ! Sanatate si numai bucurii sa-ti daruiasca bunul Dumnezeu ! Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Astept cu drag clipa cand ne vom intalni la Timisoara! Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]()
La multi ani, "andrei25" ! Sa ai parte doar de sanatate, bucurii si toate darurile duhovnicesti !
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
LA MULTI ANI! Numai bucurii si multa sanatate iti doresc.
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani, Andrei! Sa fii sanatos, iubit si sa iti dea Dumnezeu toate cele de trebuinta! Si pentru ca am vazut ca iti place sahul, iti daruiesc si eu un tort in forma de tabla de sah! :)
![]()
|
|||
|
|||
![]()
urarile sincere de felicitare se pot trimite pe privat.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si eu as zice sa nu ne mai serviti cu atatea torturi frumos ornate si gustoase, ca ne ingrasam doar privindu-le!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ani multi cu sanatate, bucurii si impliniri tuturor forumistilor care isi serbeaza astazi onomastica!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Membri ai familiilor regale vest-europene "cuce- | PadreCory | Generalitati | 69 | 04.07.2010 18:14:17 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
FORUM | iosif | Generalitati | 16 | 30.06.2009 08:17:16 |
Aniversari | nede_mar | Generalitati | 1 | 30.08.2008 16:59:34 |
Aniversari si comemorari | ancah | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 31.08.2007 08:01:08 |
|