![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si pe vremea sfintilor parinti erau astfel de influente matematice in crestinism, gen pitagorismice sau babiloniene.Modul de aplicare a acestor teorii in extrem in crestinism nu au fost considerate bune. Prin ce am postat eu am vrut sa scot in evidenta asimilarea numarului 666 cu Babilon si modul mistic in care erau atribuite cifrele unor zeitati si entitati.La fel era si in pitagorism , prin matematica s-a ajuns la divinizarea numerelor si la superstitii iesite din comun. |
|
|||
|
|||
![]()
l-am socotit pe numarul respeciv shi mi-a dat am impresia asha cum este scris:
PIsicutză piSpiSpiS, te-am visat azi noapte-n vis, Te spalam, te pieptănam, funda roshie-tzi puneam, Dară tu te-ai supărat, Pe obraz m-ai zgâriat... -Pisicutză, draga mea De ce esti atat de rea? -Nu sunt rea, dar sunt micutză Ia să-tzi mai dau o labutză. shi iar l-am socotit shi iar mi-a dat altceva deshi e clar acelashi lucru, fie numele fie numarul numelui ei, a superstitziei, 6-6 ca la table: inimă,inimă,inimă ... ah tu n-ai minte deloc : Cantece de petrecere - Trurli, Trurli Printre flori am colindat Ghiocei am adunat Si oricât am cautat Nu te-am aflat Nu te-am aflat Pâna când de dor purtat Florile-am înduiosat Glasul lor am ascultat Pe înserat Pe înserat Mi-a soptit o viorea C-ai sa-mi dai inima ta Trurli, Trurli, draga Te-as ruga pe dumneata Ca sa n-o dai altuia Trurli, trurli, draga Mai departe am fugit Dorul nu mi-am potolit Lacrimi multe-am risipit Si te-am iubit Si te-am iubit Si de gânduri chinuit Printre flori iar am venit Vioreaua n-am gasit S-a vestejit Si a murit Mi-a soptit o viorea C-ai sa-mi dai inima ta Trurli, Trurli, draga Te-as ruga pe dumneata Ca sa n-o dai altuia Trurli, trurli, draga Mi-a soptit o viorea C-ai sa-mi dai inima ta shi iar am socotit shi mi-am gasit minteresul meu de szmeu shi iar am rapit-o pe Ileana Sânziana, pe Mirabela Cosânzeana, pe doamna florilor shi sora Soarelui... shi am inchis-o in turnul... turnul babilonului... shi la apa Babilonului am plâns. Last edited by vsovi; 21.10.2009 at 10:55:28. |
|
|||
|
|||
![]()
O sa discutam si de 18, dar totul cu rabdare.
Te uiti intr-o directie gresita. Vorbeam despre ANALOGII. Nu stiu ce intelegi dumneata st te-ai apucat sa divizi numerele sa-ti dea...6. Ti-am aratat ca au o anumita legatura intre ele si probabil nu ai inteles-o. Deci numerele duble din tabla inmultirii: 12, 16, 18, 24 si 36 AU LEGATURA cu NUMARUL 144(cifrele alea de dupa TREI la PI!!!) Astfel: 144/36=4 144/24=6 144/18=8 144/16=9 144/12=12 Mai discutam dar in aceasta perspectiva trbuie sa mai arat un lucru: Uita ce spune IISUS: Matei 13:9 Cine are urechi de auzit, să audă." Matei 13:10 Ucenicii s-au apropiat de El, și I-au zis: "De ce le vorbești în pilde?" Matei 13:11 Isus le-a răspuns: "Pentru că vouă v-a fost dat să cunoașteți tainele Împărăției cerurilor, iar lor nu le-a fost dat. Matei 13:12 Căci celui ce are, i se va da, și va avea de prisos; iar de la cel ce n-are, se va lua chiar și ce are. Matei 13:13 De aceea le vorbesc în pilde, pentru că ei, măcar că văd, nu văd, și măcar că aud, nu aud, nici nu înțeleg. Matei 13:14 Și cu privire la ei se împlinește prorocia lui Isaia, care zice: ,Veți auzi cu urechile voastre, și nu veți înțelege; veți privi cu ochii voștri, și nu veți vedea. Exista si posibilitatea sa-mi pierd timpul de pomana si nimeni sa nu inteleaga nimic din ceia ce vreau sa spun, sa fiu blamat inainte de a arata ce trebuie vazut. Toate cele bune. |
|
||||
|
||||
![]()
Fara suparare, e clar ca nimeni nu intelege nimic din moment ce nu spui nimic. Ce vrei sa intelegem din specualtiile tale, domnule draga? Teoria divizorilor si a multiplilor?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Proverbele 18:13 Cine răspunde fără să fi ascultat, face o prostie și își trage rușinea. - |
|
|||
|
|||
![]()
Nu inteleg ce legatura are 144 cu 666, sau Pi cu 666;
De la asta trebuie sa incepem. Daca nu vorbesti mai concret si mai clar nu avem noi cum sa intuim la ce te gandesti dumneata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Postul 61 este al dumitale. Daca l-ai citat in intregime eu am inteles ca l-ai SI citit SI...Inteles. Poi acum o luam de la capat? Ai acolo o sumedenie de piese din acest "puzzle", sau cum io mai spune, PUNELE CAP LA CAP. VEZI CE INTELEGI SI DISCUTAM. Sintem intr-un punct avansat deja. Sa nu o luam de la capat ca si asa primesc bobirnaci de la cei neatenti. O spun fara ironie. Toate cele bune. |
|
|||
|
|||
![]()
poi e vorba de cârlig,cârlig,cârlig pe evreieshte ar fi bab,bab,bab fara virgule iar pe romaneshte bar,bar,bar cu virgule iar ca cifre ar fi 6 la a 6-a impartit la 6 ... ca daca 12 contzine 3 shi deci 12-3 da 9 atunci 12 impratzit la 2 care da 6 cat din Dumnezeu contzine? poi contzine exact atata Dumnezeu cat ii trebuie unei suprafetze sferice perfecte sa fie egala cu o suprafatza perfecta a unui cub... adica de 6 ori suprafatza unui patrat perfect... sau la volume luat... aluat de farisei shi saduchei... adica ||=||=||... deci cam asta. deshi o dreapta masura trebuie sa existe la orice cantar perfect ca o sfera sa fie egala cu un cub, cumva, la ceva, candva macar... o clipa.
Last edited by vsovi; 21.10.2009 at 15:01:51. |
|
|||
|
|||
![]()
666 inseamna sfirsitul evolutiei omenirii
|
|
|||
|
|||
![]()
eu stiam ca 666 e 999 intors invers. Si te duce cu gandirea la faptul ca 1000 ar fi maximul si ca numaratoarea inversa incepe. Ceva de genu. Dar sa fiu sincer n-am dat prea mare importanta lucrurilor acestora pana acum asa ca s-ar putea sa ma insel si sa insemne altceva
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Semnificatia celor 40 de zile | Luminelle | Botezul | 31 | 24.08.2011 21:17:30 |
Taina Casatoriei si semnificatia ei | Diana Carp | Intrebari utilizatori | 4 | 25.04.2010 19:27:26 |
Semnificatia unui cantec | The_Fallen | Generalitati | 14 | 01.04.2010 00:32:29 |
semnificatia simbolurilor | sorinpetoanca | Generalitati | 12 | 15.11.2008 17:47:14 |
Simbolului credinȚei | praxis | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 13.11.2008 20:11:50 |
|