![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
La prima intrebare ati fost sincer si modest si ati recunoscut ca nu stiti. Apreciez deosebit acest lucru, pentru ca el se leaga de raspunsurile mele. La a doua intrebare ati dat raspunsul exact: ingamfarea, lipsa de smerenie. Perfect. Acum cred ca veti intelege si raspunsurile mele la intrebarea dvs. Intrebarea dvs. era: De ce Sfintii Apostoli ai Domnului Iisus Hristos nu au pomenit-o deloc pe Maica Domnului, in epistolele lor? Raspunsul meu: Dupa umila mea parere, din urmatoarele motive: - poate pentru a respecta SMERENIA Maicii Domnului, - poate pentru ca insasi Maica Domnului le-a cerut asta, - poate pentru a o proteja de persecutii, caci prigoana era foarte mare impotriva crestinilor in acele vremuri, iar crestinii ar fi incercat sa vina in numar mare sa i se inchine. Poate sunt si altele pe care cu mintea mea slaba nu le vad, dar stiu ca smerenia e intotdeauna la baza oricarei inaltari! As fi putut sa va incurc mai mult si sa spun ca eu va inteleg formularea aceea asa: natura se poate dezbraca cand e cald si imbraca cand e frig, si sa va fortez sa ma combateti, ca sa va oblig la o descriere. Dar nu o fac pentru ca ati fost sincer. La raspunsul dvs. la intrebarea a doua imi ingadui doar sa adaug ca fariseii stiau Biblia pe dinafara, o recitau oricand de la cap la coada si invers, dar din lipsa de smerenie nu o adanceau. Nicodim a dovedit SMERENIE si el e cel ce a adancit Biblia si desi n-a inteles-o complet, avea totusi dorinta SINCERA de a intelege...
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Maica Domnului | NEKTARIOS. | Intamplari adevarate | 1 | 25.09.2014 08:14:13 |
Maica Domnului | steliana-steli | Generalitati | 23 | 03.07.2014 18:59:57 |
Maica domnului | patricia2006 | Rugaciuni | 7 | 29.09.2012 10:44:47 |
Maica domnului | cristina13 | Mari Duhovnici si predicile lor | 6 | 06.06.2010 02:20:01 |
Maica Domnului | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 03.08.2009 13:11:05 |
|