![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
scrisa de Ovidiu
[SIZE=3]Am trecut in graba Pe langa un om. Statea pe jos, cu mana intinsa Cu ochi rugatori. Gandul apare deodat Ce-o fi cu el ? In graba mea M-am intrebat Ma opresc, ma-ntorc Arunc privirea El ? - se uita dupa mine Pe fata ii citesc - uimirea Ii dau niste bani Si spune tremurand Multumesc frumos! Atat de bland. Plec, fac cativa pasi Lacrimile se ivesc Inima imi bate altfel Din nou ma opresc. Parca ma grabeam la inceput Acum deodata - graba nu mai e Stiu eu, stie saracul, Cu totii stim - De ce. Apoi ma duc in drumul meu Ma opresc la un butic Cumpar ceva si mai ceva Ma-ntorc indarat. Saracul ma zareste, zambeste Acelasi:Multumesc frumos! In timp ce tremura. Ma duc apoi, ma duc.... Lacrimile nu mai vor a sta in casa lor Le dezleg, caci le era atat de dor De un om sarac, de un cuvant duios Suna asa:Multumesc frumos![/SIZE]
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Papa - Biserica Catolica - Singura Biserica | legionar | Biserica Romano-Catolica | 133 | 16.07.2013 11:22:01 |
biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 08.06.2013 23:58:51 |
Biserica Nestoriana sau "Asiriana a Rasaritului": o biserica a martirilor! | Theodor_de_Mopsuestia | Alte Religii | 73 | 03.04.2012 19:34:08 |
Biserica Sfantului Mormant - Biserica Invierii | GabrielaV | Intrebari utilizatori | 0 | 06.04.2010 15:04:27 |
|