Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.11.2009, 21:16:43
Aionut Aionut is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.11.2009
Implicit asta e deja cliseu, stiu... dar totusi...

nu pot sa-mi dau seama de ce m-a adus Dumnezeu pe pamant. Cum pot sa aflu de ce exist si ce planuri are Dumnezeu cu mine? vreau sa le aflu cu adevarat si sa le implinesc. Sunt unul din crestinii "caldicei" , imi urasc conditia asta si ma straduiesc s-o schimb. nu stiu la ce sunt bun, nu stiu pentru ce exist, ma sperie prezentul asta in care chipul Lui Dumnezeu in om s-a deteriorat asa de tare incat abia daca mai sunt cativa oameni care pot iubi cu adevarat. si nu stiu daca sunt printre ei, nu cred. dar as vrea sa fiu. se spune ca fiecare om are o menire. asa e? si daca da, cum o aflu pe a mea? stiu, o sa spuneti ca menirea omului e mantuirea. De acord, dar trebuie sa mai fie ceva.... mie mi-e foarte greu sa inteleg si sa cred ca am ajuns pe pamantul asta doar ca sa ma pregatesc pentru o trecere in alta lume, fie ea si mai buna. sa nu ma intelegeti gresit, nu zic ca nu cred ca ar trebui sa luptam pentru mantuirea noastra, ci doar ca nu prea pot sa cred ca toata viata mea pe pamant e doar o pregatire pentru o alta viata. vreau sa cred ca am ceva de facut aici, doar ca nu-mi dau seama ce. se mai spune si ca Dumnezeu ii da fiecaruia un dar la nastere, unuia ii e dat sa traiasca o mare iubire, una adevarata, altuia sa exceleze la ceva, altuia ii e dat un talent, altuia o virtute, etc. Si pentru a-si implini menirea omul trebuie sa maximizeze acest dar si sa-l foloseasca in scopuri bune. eu nu-mi gasesc un astfel de dar... ajutati-ma cu un sfat. va rog. cu riscul de a parea penibil, o sa postez acest mesaj in speranta primirii unor sfaturi/idei/pareri( din carti, viata , auzite, vazute si propria experienta) care sa ma ajute in rezolvarea problemelor mele. va multumesc
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mi se intampla deja putin prea des cred_cu_adevarat Generalitati 8 04.11.2011 14:14:56
2012 - Si daca totusi... OmuBun Teologie si Stiinta 75 09.08.2010 16:29:15
deja vu... tigerAvalo9 Generalitati 22 21.04.2010 14:40:24
Despre deja-vu Adelinne Generalitati 13 10.05.2009 16:01:06