![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
In ceea ce ma priveste, cred ca simbolurile religioase in spatiile publice atat din Italia cat si din Romania, arata traditia si cultura acestor tari
nu cred ca e bine pusa problema, poi de dragul secularismului ar trebui sa renunte fiecare tara la identitatea la cultura si la traditiile ei? mi se pare anormal eu cand merg intr-o tara straina, respect simbolurile nationale, culturale si arhitecturale ale acestei tari, nu merg la curtea europeana sa ma plang Cred ca e o chestiune de bun simt ca fiecare tara sa-si afiseze simbolurile care o reprezinta a arunca tot ce tine de cultura si religia unui popor nu mi se pare un gest de normalitate ci o atentare la integritatea acelui popor
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 21:55:02 |
Dispute teologice publice | ioanna | Iudaismul | 3 | 14.03.2012 19:07:07 |
O lume fara Dumnezeu si fara suflet | alicette | Intrebari utilizatori | 1 | 01.04.2011 23:38:40 |
romania,tara fara fara reactie | iulyaan | Generalitati | 78 | 24.01.2011 10:02:13 |
fara casa, dar nu fara credinta! | mirelat | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 07.08.2008 21:07:42 |
|