![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
||||
|
||||
![]()
Aaaaaaa..si asta e posibil, insa in cazul meu a cam disparut chiar si de la primele intalniri, daca se intampla sa aflu lucruri interesante dar si in comun era ok, in caz contrar ma cam plictisesc contrastele( si aici exista o arie destul de variata care poate conduce la o relatie in care cei doi merg mai mult in paralel decat impreuna)
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Se produce o tensiune creatoare intr-adevar cand constati ca cel de alaturi iti deschide noi orizonturi, priveste unele aspecte mai din alte unghiuri sau vede alte laturi ale patratului...insa pentru mine e necesar sa regasesc repere importante in celalalt, adica sa nu existe per total conceptii diametral opuse, ci doar mai nuantate si " uneori" dar nicidecum totalmente... Pentru " uneori" se deduce ca exista un canal de comunicare, tocmai pentru ca se intampla numai uneori si atunci bineinteles ca iti imbogatesti viziunea...dar cand conceptiile de viata sunt diametral opuse, cred ca e foarte dificil, deja se pot constata usor structuri sufletesti pronuntat diferite si viitorul unei astfel de relatii e cam pus sub semnul intrebarii ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani, Omul Bun! Sa fiti fericiti, sa va bucurati de copii si sa fiti uniti!
![]() ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
o casnicie esuata :( | Daniela87 | Nunta | 31 | 03.01.2010 23:40:26 |
Modele | Traditie1 | Pocainta | 0 | 19.09.2009 08:08:15 |
Despre casnicie | Laurentiu | Generalitati | 21 | 13.09.2007 16:13:51 |
Casnicie curata | nicoleta34 | Nunta | 35 | 03.07.2007 21:53:44 |
mandria si orgoliul in casnicie | cristy | Nunta | 12 | 20.05.2007 15:59:21 |
|