![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
daca preotul respectiv a dat dezlegare pt construirea bisericii, inseamna ca stie foarte bine de ce a facut-o sa nu-l judecam noi daca a gresit sau nu , are cine, dar odata cand eram la mine in cartier la biserica dupa slujba parintele paroh a cerut ajutorul barbatilor din biserica pt descarcarea unui tir de ciment, primise o donatie de la un credincios, ne-a dat dezlegare pentru acest lucru si am descarcat tirul. ce trebuia facut in acest caz sa spunem ca nu se poate ca e duminica, in concluzie preotul stie foarte bine ce se poate face si ce nu dar mai mult pentru ce.
|
|
||||
|
||||
![]()
e adevarat ca sunt urgente care uneori trebui rezolvate duminica.uneori se mai intampla.sau sunt situatii cand oamenii care ar putea ajuta nu pot decat duminica restul fiind la serviciu.dar astea sunt exceptii.
dar a incalca o regula voit si a mai da si"blagoslovenie" ptr asta, mi se pare deja exagerare. si sunt multi care exagereaza. am mai auzit dezlegari ptr nunti in post sau vinerea, sau in saptamana luminata sau te mai miri ce... cred ca trebuie pastrata dreapta masura in toate. sa nu facem mai mult decat ne cere Dumnezeu. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
DUMINICA ORTODOXIEI | georgeval | Despre Biserica Ortodoxa in general | 6 | 21.03.2008 00:46:06 |
|