![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Doamne, am ajuns mai rau decit nebunia nebuniei si decit uriciunea pustiitii.
Un mare duhovnic din Mitropolia Olteniei spunea ,necajit fiind, : .. ... fartilor pt. pacatele mele, ale tale si ale tale si... ale noastre ale tuturor ne va pustii D.zeu ca neam" Cita dreptate avea. Bine si adevarat spune pro. David in Psaltirea sa inca necunoscuta : ,,Caci traim vremurile in care se lauda pacatosul cu poftele pintecului sau iar cel ce face strimbatate pe sine se binecuvinteaza !" |
|
||||
|
||||
![]()
Am decis sa sterg pozele, ca urmare a rugamintii facute de mai multi useri. Pentru cei care doresc sa le vada, am lasat un link.
http://www.contraboli.ro/canibalism-uman-poze/ |
|
|||
|
|||
![]()
multumesc.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
"Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste , nu se lauda, nu se trufeste. Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul. Nu se bucura de nedreptate , ci se bucura de adevar . Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata..." Last edited by anne; 08.11.2009 at 19:06:13. |
|
||||
|
||||
![]()
NEREALITATI???? Va rog sa ma iertati fratii mei, dar eram in anul intai de facultate cand un coleg m-a avertizat ca a vazut asa ceva in FRANTA la un reustaurant din PARIS!!! Pt mine nu a fost o noutate aceasta stire curenta, ci o stiu de pe www.stirileprotv.ro. Daca vreti sa vedeti acolo cautati stirea...
Ma doare pe mine ingrozitor... dar pe Dumnezeu cate vede....!!!???? SA NU NE FIE FRICA SA PRIVIM REALITATEA!!! Mai multe si mai mari decat acestea veti vedea... caci ne spune Domnul Hristos ca lumea de la sfarsit va intrece in urgii pe cei din Sodoma si Gomora!!! Dumnezeule milostiveste-Te spre noi si ne binecuvinteaza lumineaza fata Ta si ne miluieste!!! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
aici am vazut stirea... Sora mea, traim vremuri grele, apocaliptice chiar... dar ce sa facem???? sa ne gandim la JUDECATA noastra... sa fim pregatiti!!! Si sa nu Ii mai cerem lui Dumnezeu socoteala pt dezastrele din lume... Dumnezeu cu mila sora!!! |
|
||||
|
||||
![]()
AICI AM GASIT STIREA http://stirileprotv.ro/stiri/interna...i-chinezi.html
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar ma gandesc ca nu e bine se inghitim tot ce ne "ofera" internetul. In fond, care e scopul? Multe poze ingrozitoare puse pe un site si cateva randuri, ca sa ce? Cred ca astea sunt imagini care raman asa de bine in minte, incat...poate asta o fi scopul, sa-si bata joc de sufletul nostru. eu asa o vad. Eu cunosc povestea asta, s-a discutat si pe grupul ASCOR Cluj, si pe un site (saccsiv) si tot cred ca e numai o "stire" menita sa faca senzatie. Draga Geo, iarta-ma, unde a vazut prietenul tau asa ceva la Paris???? |
|
||||
|
||||
![]()
detalii nu stiu sa iti spun ci doar era "specialitatea" acelui restaurant.... era ingrozit colegul meu.... si nu isi mai aducea aminte la ce restaurant a vazut asa ceva in MENIU cand a trebuit sa manance....!!!!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Paisie Aghioritul vol 1(din 5) -Cu durere si dragoste pentru omul contemporan | bin000 | Resurse ortodoxe on-line | 13 | 07.04.2016 23:05:41 |
Canibalismul in Rusia este un fapt zilnic.... | Bast-et | Generalitati | 17 | 17.08.2010 23:57:24 |
|