![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Vezi Gavrilia, si eu care credeam ca scolioza mea la minte nu se vede!
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca simti ca familia e de tine, atunci nu ai de ce sa te ingrijorezi in privinta acestui defect minuscul, nu uita ca cele mai mari si grave defecte sunt la inima, nu la trup! Daca am stii sa ne uitam la suflet, atunci am face cele mai bune alegeri pentru noi si lume, insa nu stim toti, unii dintre noi sunt superficiali iar de unul dintre acestia nu ai nevoie, caci el va cauta mereu suprafata si nu va dori sa te cunoasca in profunzime, poate pentru ca ii e frica sa se cunoasca pe el insusi in profunzime.
Apoi, fii exact asa cum esti, nu incerca sa ascunzi nimic! Doar cine va stii sa aprecieze asta merita sa fie alaturi de tine. Atunci cand ai complexe, se vede, ele ne intuneca chipul si sufletul si relatiile cu cei din jur. Nu uita ca ai niste calitati, unele "pe cale de disparitie" in zilele noastre, la acestea sa te gandesti si pe ele sa le cultivi, dar cu grija, fara a cadea in mandrie. Numai bine si Dumnezeu sa te ocroteasca! |
|
|||
|
|||
![]()
stai linistita...ce defect e asta?mergi inainte...trebuie sa traiesti in comuniune...dar pot sta si singura, in vremurile de azi e bine sa gandesti inainte...decat sa te arunci....oricum vom fi din ce in ce mai mult mai singuri, intr-o societate cu probleme ca a noastra...Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc pentru raspunsuri!
@AndruscaCIM: m-ai facut sa rad cu "zambetul cuceritor". Iar cu "zbuciumul interior"... ai dreptate, gandurile legate de asta devin, uneori, un zbucium. Si chiar asa o sa ma rog in continuare, "sa imi dea Dumnezeu ce stie El ca am nevoie". @sophia: "Cel care iti va fi dat de Dumnezeu te va intelege, respecta si ajuta in toate. La mine este asa." Ma bucur din suflet sa aud de la tine asta. Ca ai primit darul Lui Dumnezeu. Si eu ma rog sa-l primesc, daca va fi voia Lui. Si tie multa sanatate, draga Sophia! @MariS_: Mai, "scolioza la minte"?! Cat am putut sa rad!... Da, uite, mai ales dupa mesajele voastre de aici, o sa-mi fac curaj (de fapt, o sa ma rog sa primesc curaj, pentru ca, de fel, sunt cam "frunza tremuratoare") ca sa fiu mai relaxata in privinta problemei mele. Si, intr-adevar, am simtit iubirea Lui Dumnezeu si stiu ca El cerceteaza adancul inimii mele. @MadalinaM: Mi-ai adus aminte de ce imi mai spune mama uneori, cand vede cate o umbra de tristete pe fata mea; imi spune ca ar trebui sa fiu fericita asa, pentru ca, daca intr-adevar voi ajunge sa fac pasul casatoriei, voi sti ca omul acela a trecut un "test" si ca ma iubeste cu adevarat, pentru ceea ce sunt ca persoana si ca suflet, abia apoi pentru infatisare. @philalex: iti multumesc de incurajare!... ...si voua tuturor! Este bine sa stiu ca niste oameni pe care nu-i cunosc fizic, dar care stiu exact despre ce problema este vorba, considera ca merita sa nu renunt la gandul familiei. Este bine, spun, pentru ca eu asta imi doresc: o familie binecuvantata. Insa, cum va vrea Dumnezeu, pentru ca El stie cel mai bine! :) Doamne ajuta!
"Fiecare dintre cei de langa noi, fiecare aproape al nostru este trup din trupul nostru (Efes. 5,30). Pot sa nu ma ingrijesc de asta, pot sa-l amarasc, pot sa-l urasc? Aceasta e cea mai mare taina a bisericii noastre, sa devenim toti una in Dumnezeu. Daca facem asta, devenim ai Lui. Aceasta este Biserica. Aceasta este Raiul. Aceasta este Ortodoxia". (Parintele Porfirie) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Citat:
Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
gabriela,
toate lucrurile se fac chibzuit. nu trebuie sa deznadajduiesti sau sa devii disperata. esti inca tanara si nu esti inca in situatia in care sa iti faci griji privind o casnicie. ideea e ca trebuie sa fii putin isteata si sa cunosti putin din firea barbatului. atunci cand il vei intalni, nu te duce la el direct si: "buna! sunt gabriela, am 24 de ani, sunt masteranda, sunt bolnavioara si, daca ma iei de mana, ai grija sa nu mergi prea repede, sa nu-mi cada papucii din picioare..." nu trebuie sa faci greseala sa-l "incarci" cu multe de la inceput. barbatii sunt mai comozi din fire si se codesc cand li se dau "sarcini" pana se obisnuiesc cu situatia. asa ca, discutiile amiabile sunt suficiente. va mai intalniti si, daca tinde spre ceva serios, atunci ii marturisesti, delicat, fara sa te transformi in victima ci pur si simplu ca fiind un lucru ce face parte din viata ta. va avea timp sa "rumege" si sa puna in balanta. si iti va da un raspuns mult mai bun decat daca i-ai pune totul pe tapet de la prima intalnire. tu lasa-te in voia Domnului si vei vorbi despre asta cand va veni timpul. deocamdata socializeaza, cunoaste lume si poarta-te firesc, natural, ca o femeie puternica ce esti. nu multora le este dat sa duca asa ceva in viata. dar cele care sufera au si un caracter puternic. si asta e o comoara sufleteasca. foloseste-ti comoara pentru a-ti intemeia familia. iti doresc sanatate si, mai presus de aceasta, multa liniste sufleteasca. alaturi de viitoarea ta familie... Doamne ajuta!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vreau o familie | anonim30 | Intrebari utilizatori | 57 | 27.03.2014 10:00:27 |
Familie vs Cariera | Mihailescu-Marin Daniel | Generalitati | 19 | 25.11.2013 18:52:31 |
Căsătorie sau celibat | VladCat | Nunta | 4 | 04.11.2012 19:39:40 |
In familie | cred_cu_adevarat | Generalitati | 6 | 21.11.2011 09:52:25 |
Familie sau Celibat | colaps | Generalitati | 19 | 14.05.2010 17:33:59 |
|