Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Reguli in Biserica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.11.2009, 08:09:35
Adriana Cluj
Guest

Implicit Multumesc

Citat:
În prealabil postat de RuhKara Vezi mesajul
10 puncte pentru Adriana.
e printre putinii care au venit cu ceva folositor...bravo adriana
Multumesc pentru puncte, dar nu e cazul de felicitari. Suntem, cam in r... (scuze...), din multe puncte de vedere,oameni buni, sa ne ajute Maica Sfanta si Tatal Ceresc sa trecem cu credinta sporita prin toate incercarile astea.

Am primit niste link-uri, vi le dau si voua, sa judece fiecare cu mintea lui ceea ce vede si citeste:

http://www.220.ro/EftZ8tmvY5/Adevaru...ccinul-Gripei-
Porcine
http://antivaccin.tk/

As mai adauga la acele sfaturi inca ceva: atunci cand va curatati narile cu apa sarata, luati in palma apa sarata, astupati-va o nara si "prizati" apa pe cealalta nara. Nu e placut, dar efectul este foarte bun pentru sinusuruile voastre. Moare si mama virusilor!
De asemenea, cand va doare gatul, faceti gargara cu apa sarata, sau, daca cineva mai are pe undeva (caci e greu de gasit), dati-va cu petrol lampant in gat (se pune vata pe o coada de lingura de lemn- astfel nu e pericol sa alunece vata pe gat- impregnata in petrol).
Mi-am amintit aceste lucruri din copilarie, cand sora mea ma "chinuia" cu gargara si petrolul, iar faza cu trasul apei pe nas am invatat-o in Grecia de la cineva care facea treaba asta in apa marii.
Iar pentru nas infundat: se pune faina de malai pe soba incinsa, se aspira fumul ce-l face faina prin ardere, care cat poate.
Multa sanatate tuturor si Dumnezeu sa ne aibe in paza!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? sophia Nunta 52 18.10.2010 12:02:02
A început pervertirea celor sfinte! colaps Generalitati 21 07.07.2010 03:58:13
H1N1 - Finlanda andreicozia Generalitati 3 27.10.2009 16:51:51
mercur in vaccinul pt H1N1 andreicozia Generalitati 0 03.08.2009 03:58:45
Extinderea virusului H1N1 andreicozia Generalitati 48 05.06.2009 14:07:01