Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.11.2009, 21:12:10
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Eutifievv_emi Vezi mesajul
1. Cum poti sa argumentezi divortul, ca sa-l numesc asa, celori doi stramosi ?
Pot sa inventez un exemplu care sa-ti arate ca e posibil un astfel de divort. Tot ce avem nevoie sunt doua grupuri care evolueaza diferit. Din ce motive? Pai ar trebui sa existe conditii diferite de mediu. Unde gasim foarte usor conditii diferite de mediu? In doua regiuni geografice diferite. Uite asa unii indivizi pot sa evolueze intr-un sens, iar altii in alt sens si divortu-i gata. Sper ca asta era nelamurirea.
Reply With Quote
Vechi 09.11.2009, 23:48:21
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Mie iubitul imi zice maimutica (e in alta limba si suna bine, in romana suna rau). Dar mie imi place

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Reply With Quote
Vechi 10.11.2009, 10:05:58
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
Mie iubitul imi zice maimutica (e in alta limba si suna bine, in romana suna rau). Dar mie imi place
Suna bine si pe romana si e de bine
Reply With Quote
Vechi 10.11.2009, 10:31:46
hristofora hristofora is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.05.2008
Locație: Bucuresti
Implicit maimutooo!

nu esti nici macar ateu
.esti un zero mare. Te lupti cu ceea ce zici ca nu exista(cu Dumnezeu).Macar daca ai aduce probe semnificative,as intelege,dar nu sti nimic.poti sa imi demonstrezi ca scheletul acela e din os?
si nu din plastic?
apoi daca ai sti cat de cat biologie ,ti-ar fi fost suficient sa sti ca din lungul lant al teoriei(caci e numai o teorie)evolutiei,lipsesc verigi enorme,de sute si mii de ani... dar nu avem nimic impotriva daca vrei sa fi maimuta... e loc liber la Zoo.Nu pot sa iti zic Doamne ajuta! ca ,tu,ca maimuta nu intelegi semnificatia.
Reply With Quote
Vechi 10.11.2009, 10:43:26
emanouela emanouela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de hristofora Vezi mesajul
nu esti nici macar ateu
.esti un zero mare. Te lupti cu ceea ce zici ca nu exista(cu Dumnezeu).Macar daca ai aduce probe semnificative,as intelege,dar nu sti nimic.poti sa imi demonstrezi ca scheletul acela e din os?
si nu din plastic?
apoi daca ai sti cat de cat biologie ,ti-ar fi fost suficient sa sti ca din lungul lant al teoriei(caci e numai o teorie)evolutiei,lipsesc verigi enorme,de sute si mii de ani... dar nu avem nimic impotriva daca vrei sa fi maimuta... e loc liber la Zoo.Nu pot sa iti zic Doamne ajuta! ca ,tu,ca maimuta nu intelegi semnificatia.
tin sa te anunt ca acest frorum nu este pt a jigni pe altii. ai face un lucru intelept daca ti-ai controla vocabularul. Doamne ajuta zici daca ai credinta, daca nu, mai bine te abtii....si din cate stiu eu Dumnezeu sau Isus nu a jignit pe nimeni.
Reply With Quote
Vechi 10.11.2009, 10:44:51
topcat
Guest

Implicit

Macar daca ai fi la fel de sceptica in ceea ce priveste asa-zisele dovezi biblice.
Reply With Quote
Vechi 10.11.2009, 10:50:47
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Macar daca ai fi la fel de sceptica in ceea ce priveste asa-zisele dovezi biblice.
Poate ea să fie sceptică , Cătălin ? Nu vezi ce minunăție Dumnezeiască ține în brațe ?
Vechi 10.11.2009, 10:52:19
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Poate ea să fie sceptică , Cătălin ? Nu vezi ce minunăție Dumnezeiască ține în brațe ?
Călin
Nu despre ea era vorba si nu are legatura cu ce are oricine in brate
Reply With Quote
Vechi 10.11.2009, 10:58:38
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Călin
Nu despre ea era vorba si nu are legatura cu ce are oricine in brate
Și pentru că , zici tu că nu are legătură, uite așa că vreau eu să fiu în afara topicului și tu în el până-n gât, îi urez proaspetei mămici , multă sănătate și numai bucurii , alături de îngerașul ei !
Vechi 10.11.2009, 11:01:25
emanouela emanouela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Și pentru că , zici tu că nu are legătură, uite așa că vreau eu să fiu în afara topicului și tu în el până-n gât, îi urez proaspetei mămici , multă sănătate și numai bucurii , alături de îngerașul ei !
multumesc din suflet
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Esti pregatit? vultur77 Generalitati 1 23.11.2011 00:29:41
esti varsta de 33 ani una fatidica? ingerul_pazitor Generalitati 46 02.01.2011 20:30:57
Iubeste-ma asa cum esti tu ! VIDEO carmina Mari Duhovnici si predicile lor 10 21.03.2009 20:37:29
Iubeste-ma asa cum esti tu TeoH Generalitati 3 11.09.2008 18:48:12