![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu m-am simtit personal vizata.Oricine va citi mesajul tau va intelege acelasi lucru.Tu te-ai adresat lui Andrei, dar vorbeai despre bunastarea si stralucirea lipsita de griji a strainatatii, la modul general, nu numai despre tara in care locuieste Andrei. Poate ca tu ai vrut sa exprimi altceva, dar asta este ceea ce am inteles. NU M-AM SUPARAT, CI M-AM INTRISTAT VAZAND CUM PUI PROBLEMA. Dumnezeu sa ne ocroteasca! ON TOPIC: Parerea mea este ca nu exista rugaciune fara raspuns. Spre exemplu, in timpul celui de-al doilea razboi mondial, crestinii din Germania si Marea Britanie se rugau pentru victorie. Rugaciunile fara raspuns ale germanilor au fost un raspuns la rugaciunile englezilor. Traim intr-o lume impartita in natiuni, rase, clase, partide, religii si interese individuale contradictorii. De ce oare trebuie sa prevaleze inaintea lui Dumnezeu tocmai interesul tau??? Daca dupa ce te-ai rugat pentru o victorie esti infrant, bucura-te! Inseamna ca rugaciunile adversarilor tai au fost primite de Dumnezeu. Last edited by MarinaAlca; 11.11.2009 at 12:01:40. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
Dumnezeu raspunde omului credincios | crissta | Intrebari utilizatori | 4 | 02.12.2010 19:04:42 |
Ascultarea rugaciunilor zilei RadioTV-Trinitas si pe mobil | savudanmihai | Rugaciuni | 6 | 02.06.2010 13:40:13 |
citirea rugaciunilor | bmadalin | Rugaciuni | 9 | 19.12.2009 23:02:43 |
|