![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cred ca asta o sa aiba cel mai mare efect. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si fetita asta n-o vorbeste de rau pe mamica ei, doar vrea sa stea ceva mai mult la televizor.......... |
|
|
|||
|
|||
|
cum sa-i spui asa ceva unui copil de 11 aniiiiii???????? hellllooooooo
|
|
|
|||
|
|||
|
PS. poate sa aiba copilul si mai mult....nu-i spui asa ceva. tu i-ai spune propriului copil asta??????? daca da, gandeste-te la impactul psihologic pe care il ai asupra lui....
|
|
|
|||
|
|||
|
Adica nu respecti cuvantul Domnului in totalitate? Ce a zis D-zeu nu e destul de bun pt copilul tau? Te rog sa raspunzi sincer la urmatoarea intrebare: Ce faci daca D-zeu iti vorbeste si iti cere sa-ti omori copilul?
|
|
|
|||
|
|||
|
aceasta intrebare a ta nu denota decat ca ai mari probleme. iar pt linistea ta, si ca sa nu zici ca ma eschivez, eu nu am sa-mi omor copilul....pt ca Dumnezeu ne-a zis din star...SA NU UCIZI! si asta, daca nu ma insel, e una din porunci
|
|
|
|||
|
|||
|
PS. nu te lua de mine, ca ti-ai gresit persoana.....nu sunt atat de credincioasa pe cat iti imaginezi....mai degraba ratiunea ma conduce
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dumnezeu nu are cum sa ceara asa ceva,El,cel mult are cum sa ii ia pe cei dragi la El atunci cand misiunea lor a luat sfarsit aici.Aceea este intr-adevar o incercare pentru noi cei care ramanem si o lectie de invatat. Ai2,indiferent ce replici ai primit de la unii si altii,nu e cazul sa confunzi crestinismul cu niste concepte rigide,iar adeptii lui nu sunt niste incuiati. :) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
nu vreau sa fiu oftopic cu un raspuns pe care eu l-am primit de la un ....nici macar "incuiat" nu-i pot zice |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Numele copilului | casiana | Botezul | 184 | 23.11.2013 03:04:06 |
| Educatia in declin | lugrez | Generalitati | 25 | 08.03.2011 09:39:10 |
| Impartasirea copilului mic | DariaFlor | Generalitati | 95 | 08.09.2010 21:12:34 |
| 1 Iunie - Ziua copilului | costel | Generalitati | 10 | 04.06.2008 00:04:02 |
| Educatia azi | IC | Generalitati | 25 | 12.03.2007 15:15:37 |
|
|