Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.11.2009, 10:15:56
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
În prealabil postat de hristofora Vezi mesajul
Vad ca ati citit bibliile si tot nu pricepeti...apoi sa stiti fratilor ca Mantuitorul a spus"Un Domn,OCredinta,Un Botez".Iar daca a spus "o credinta"apoi e numai una ,cea pe care a lasat-o prin apostoli-ORTODOXA-pe care o poti afla citind Biblia si Noul testament -ORTODOXE_nu sectante.Toti cei care s-au despartit de Biserica Ortodoxa sunt sectanti,cazuti de la adevar,oricum i-ati mangaia voi...nu va mai inselati si smintiti lumea caci e "vai de cel prin care vine sminteala".Pai daca faci pomeni cu ai casei si cu prietenii ce bine faci? ce pomana?
pomana sa o dai celor sarmani,iar preotul are datoria de a sfinti tot ce daruiesti. Ma intreb cum puteti gandi asa de distorsionat?sau poate ca asta vreti sa pricepeti..ori esti Ortodox si crezi ortodox,ori esti un amarat de ratacit sau sectant sau eretic.asta este tot!
eu nu am citit bibliile doar incerc sa buchisesc Biblia Ortodoxa, am intrebat unde gasesc despre rugaciunea pentru cei morti. intrebarea fiindu-mi pusa de o persoana neortodoxa. nu incerc sa smintesc pe nimeni, si nici sa intorc spatele nimanui. daca dai voie diavolului sa stea cu tine va sta, daca nu - NU. o sa ma exprim mai putin distorsionat si cand am zis: pomana = COMEMORARE cu rudele si prietenii, in traducere o cafea si un biscuite. comemoram nu facem chiolhan. pomana, adica mancarea propriu-zisa la nevoiasi. daca te uiti in jur sunt multi ortodoxi, care se cred ortodoxi.... credinta ioc, si sunt in stare sa te faca arsice in numele ortodoxiei, si daca le pui 2-3 intrebari elementare iti vorbesc o ora doar de "obiceiuri", nu de Sfanta Scriptura sau Sfanta Traditie. si eu fac parte dintre ei, dar acum vreau sa invat, sa pot purta o discutie cat de cat compententa. poate ca nu fac bine ca intreb, poate trebuie sa bag capul in nisip ca strutul daca vad un sectar, poate trebuie sa iau totul de-a gata si sa cred pentru asa trebuie, asa e bine, pentru ca , vorba ta, asa e tot! multi gandim distorsioant, sau poate asa ti se pare tie sau mie.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un raspuns va rog ! cristian98 Botezul 10 08.01.2013 01:11:14
un răspuns..! myself00 Generalitati 5 16.03.2012 17:17:29
raspuns verona Generalitati 2 23.10.2006 19:44:56
raspuns pompi Vrajitoria 1 06.07.2006 15:20:47