![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Probabil ca 2012 va fi anul cand cei slabi in credinta vor apostazia, cand vor incepe "semnele si minunile" false spre incercarea tuturor. Dupa cum merg lucrurile, exista o probabilitate mare ca atunci sa fie inceputul sfarsitului, perioada apocaliptica care va dura inca vreo 20 de ani foarte ciudati...
Sa nu fie!
|
|||
|
|||
![]()
Singura nelamurire in legatura cu Maiasii:
Daca mai marii lor preoti voiau sa incerce sa impresioneze poporul si sa-l manipuleze prin evenimente catastrofale ce urmau sa se intimple, le-ar fi spalat la mintile cu tot felul de dati apropiate perioadei in care au trait ei,nu 5000 de ani mai tirziu, data nesemnificativa pentru un muritor de rind. Cataclism mondial sigur nu are cum sa fie insa se poate schimba oarecum felul in care percepem spatiul si timpul. De aici s-ar putea sa izvorasca necesitatea unui nou sistem calendaristic incompatibil cu cel elaborat cu precizie acum 5000 de ani de maiasi si altii |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Tocmai ca asta nu apartine smecherilor si manevrelor moderne ci vine dintr-un trecut foarte indepartat, aici e dilema!...ca acum este scadenta precisa a unei preziceri antice
|
|
||||
|
||||
![]()
Nostradamus spunea ca 2012 ar fi anul incetarii celui de-al treilea razboi mondial... Dar oare Nostradamus ar fi intr-adevar prooroc?...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nostradamus face "profetii" cu ajutorul demonilor, era un inselat. Bogdan. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Timp pentru un a treilea razboi o sa existe din PLIN chiar si cu trei luni inainte de Dec 2012, asa ca nu se stie, mai ales daca americanasii ca sa iasa din criza or sa hotarasca sa-i lase "accidental" pe fanaticii de talibani sa ajunga la armele nucleare din Pakistan si sa le foloseasca...atunci sa te tii! intr-o luna se poate face varza toata planeta |
|
|||
|
|||
![]()
Corect, dar cum ar putea vreun crestin adevarat crede in asemenea preziceri, cand Domnul nostru Iisus Hristos a spus foarte clar: "Iar despre ziua aceea și despre ceasul acela nimeni nu știe, nici îngerii din cer, nici Fiul, ci numai Tatăl"
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce nu ne-a spus nimic despre Terra si sfericitatea ei, atunci cind a amintit de stele, cer si astrii? Eu am o mare credinta in Mintuitorul nostru si mai ales in scoala pe care a lasat-o in urma lui - crestinismul- insa nu pot intelege aceste mici nelamuriri , sunt ca niste detalii tehnice care lipsesc dintr-un manual de folosire, ma intelegi? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In 2012 nu se spune ca va veni sfarsitul lumii,ci se va trece la o alta etapa din evolutia omenirii,o etapa in care va trebui sa ne axam mai mult pe spiritual. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce insemnatate are pentru voi sarbatoarea Pastelui? | lacrimi | Diverse Sarbatori | 4 | 06.04.2010 00:23:38 |
Apocalipsa in 2012? | alinnasser2010 | Generalitati | 3 | 21.03.2010 18:59:08 |
Filmul 2012 | dumitrucelmare2000 | Resurse ortodoxe on-line | 11 | 14.01.2010 12:17:00 |
misterul-2012 | AngelSmile | Generalitati | 20 | 26.06.2007 12:05:51 |
|