![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. esti grosolan. Cum adica "scuteste-ma"? In primul rand partea aceea de mesaj nu-ti era adresata. 2. In al doilea rand nici eu nu am vorbit de la mine! Citeste si tu cum trebuie sa se comporte femeia crestina. Citeste din cuv. Paisie Aghioritul.. cartile lui sunt inca in librarii si are un volum doar despre familie. (Pana acum ai dat doar pareri personale care nu reflecta invatatura crestina, nimic altceva.. pana si citatul din Pavel la care tot faci referire nu l-ai inteles, dar nu m-am obosit sa-ti atrag atentia pt ca este evident ca tu ai o intelegere "originala" a valorilor crestine). 3. In al treilea rand citeste despre rostul suferintei, despre smerenie.. orice.. Nu mai arunca impresiile tale si ale prietenei pe forum unde oamenii vin cu probleme. "Cel ce se roaga pentru oamenii care-l nedreptatesc se impotriveste cu succes dracilor, dar cel ce se impotriveste celor dintai, e biruit de cei din urma. Lupta oamenilor impotriva noastra nu este despartita de cea impotriva dracilor, dar prin oameni lupta dracilor este mai slaba caci oamenii se mai inmoaie de rugaciunea noastra pentru ei, de vorba buna si de ajutorul ce le dam." (http://www.filocalia.ro/referat/14/Suferinta_-_Rabdare) Daca Lacrimi va citi despre rabdare, suferinta, smerenie.. va afla ca asta este ceea ce au facut altii: sa taca in fata sotului si sa se roage! (Pentru ca ea nu cu un om se lupta, ci chiar cu diavolul care-i sopteste sotului la ureche) 4. In al patrulea rand, nu citesti atent. Nu am spus ca sotul este martir, ci ca SE CREDE martir. O diferenta de la cer la pamant. Adica in mintea lui se indreptateste pe sine. Si cu cat sotul va fi mai mult contrazis, amenintat etc... cu atat va crede mai mult ca e pe drumul bun! (5. In al cincilea rand, "sa stii" se scrie cu doi i, domnule profesor. ) (Eu nu ti-am cerut sfaturi. Te rog sa-ti stii stiinta pt tine ca sa nu-ti raspund si sa crezi ca am ceva cu tine. Eu nu am afirmat niciodata ca sunt smerita sau buna.. nu ma ispiti ca sa nu sa afli adevarata masura a rautatii mele.. ca la fel m-am purtat pana acum si cu tine: am tacut de cate ori ai emis tampenii.. foarte des, adica) |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce parere aveti despre.... | mihnea45 | Generalitati | 10 | 22.10.2010 15:27:53 |
ce parere aveti despre tarot | tarot | Generalitati | 10 | 11.10.2010 11:32:43 |
Ce parere aveti despre OZN-uri? | alexdu | Generalitati | 52 | 04.02.2010 18:46:56 |
Ce parere aveti despre margarina? | emiliabirgau | Generalitati | 33 | 03.09.2009 20:16:48 |
Ce parere aveti despre antropozofi ??????? | ARHANGHELUL | Generalitati | 10 | 07.01.2007 17:47:54 |
|