![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Se pare ca "se voteaza " in unanimitate. Probabil nu s-a obosit nimeni sa citeasca ce-am scris mai sus:
Ideea este ca incalcam cu prea multa usurinta un legamant facut in fata Sf. Altar. O casatorie pecetluita in biserica nu se abandoneaza oricum si mai ales, nu ne pastram suferinta in noi daca slabiciunile celuilalt fac viata un infern. Intotdeauna exista o cale de rezolvare, dar ea vine de la Dumnezeu, nu de la 600 de km distanta. De aceea visele si nesomnul de acum. Subconstientul lucreaza, iar pacatul este aproape in totalitate facut. Dumnezeu sa va dea gandul cel bun si mintea de pe urma! [/i] Nu judec pe nimeni daca-si traieste viata dupa propria vointa, dar sunt impotriva sfaturilor care contravin legilor lui Dumnezeu, pe un forum care s-ar fi dorit... ortodox. Cred ca peste 90% din divorturi au loc datorita sfaturilor "binevoitoare". NU va erijati in "avocati ai diavolului", numai fiindca va imaginati anumite scenarii! Drumul spre iad e pavat cu intentii bune! lumineaza (mi-e cam greu sa ma adresez tie cu nikul asta, dar, ma rog), tu spui: M-am rugat la Dumnezeu sa-mi lumineze mintea,sa ma ajute sa-l uit definitiv,dar parca e din ce in ce mai intensa dorinta de a-l revedea.Aceste vise atat de dese nu-mi dau pace,imi aduc amintirile in prezent,va dati seama cum e sa dormi langa viitorul sot si sa-ti visezi trecutul?Nici nu-i pot spune logodnicului deoarece nici nu vrea sa auda de asha ceva,ar crede cu totul altceva.Nu stiu ce sa fac,sunt intr-o situatie...ma simt si vinovata,dar visele iti sunt date,nu ti le poti alege... Nu exista casatorie perfecta. Daca o sa continui cu "testatul" dupa fiecare 3 ani o sa fii judecata mult mai aspru decat va fi el pentru slabiciunile lui. Si sigur tot dezamagita. Nu era acesta raul cel mai rau care ti se putea intampla. Cauta-ti singura partile tale rele, partile lui bune, fa o judecata limpede si raspunde-ti singura, care STII TOT. De fapt eu nu stiu daca vrei un sfat pe care sa-l urmezi sau vrei neaparat sa auzi doar un anumit gen de raspuns. Nu ma bag in... "ciorba" voastra, dar daca ati fost casatoriti religios, el era "crucea ta" si-ti statea in putere sa schimbi in bine situatia voastra.[/quote] Nu am specificat nimic de casatorie,sunt adepta credintei,am recunoscut ca acum traiesc in pacat.Mi-am dorit dintotdeauna sa gasesc un suflet bun,sa ne intelegem,sa fie primul si ultimul din viata mea.Credeti ca n-am luptat indeajuns>?De ce atatea iertari,de ce atata suferinta...am zis ca se va schimba cel din trecut si vom fi fericiti pe urma...nu vreau sa ma inteleaga cnv gresit,eu deja ma condamn singura pentru ca mi-am dorit atat de mult sa fie doar al meu si uite-ma deja la a doua relatie...e mult pentru mine,poate m-am grabit,dar acea dorinta m-a facut sa merg mai departe cu capul sus,sa uit trecutul,insa n-am reusit. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ce reprezinta aceste obiecte | myself00 | Generalitati | 26 | 29.07.2012 10:09:24 |
Unde gasesc aceste cantari? | sophia | Muzica Bisericeasca | 3 | 07.02.2011 19:04:27 |
Cum interpretati Apocalipsa Sfantului Ioan?... | lacrimi | Din Noul Testament | 63 | 24.08.2010 10:27:20 |
Va rog, interpretati... | silverstar | Generalitati | 4 | 13.08.2009 22:55:21 |
Cunosteati aceste intamlpari adevarate? | TeoH | Intamplari adevarate | 3 | 24.09.2008 12:59:03 |
|