Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.11.2009, 13:05:22
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Totpeetor Vezi mesajul
Uite iti mai cer explicatii(desi tot nu mi-ai raspuns la intrebarile despre evolutie din prima postare,mi-ai dat doar un raspuns irelevant la mai multe intrebari de ale mele)te intreb ce treaba au urmatoarele cu evolutia si ce sens au:
Roșitul-de ce ne inrosim cand mintim?(la aceasta intrebare nici Darwin nu a stiut sa raspunda);
Râsul-ce anume ne determina sa radem si ce treaba are rasul cu evolutia;
Visele-care este motivul acestor vise,de unde apar visele premonitorii(la aceasta intrebare nici Freud nu a putut sa raspunda );
Adolescența-de ce nici un animal nu trece printr-o perioada rebela asemeni omului;
Altruismul-din perspectiva evolutionismului a oferi lucruri fara a primi nimic in schimb e o ciudatenie;
Arta-de ce apare aceasta preocupare la om?
Nu am pretentii sa imi raspunzi la ele,pentru ca nu vei gasi raspunsuri,mai mult ti le-am adus sa faci un exercitiu intelectual si sa vezi ca nu ai dreptate.
Sa inteleg ca rositul e un argument forte pentru creatie. Uite un raspuns evolutionist: cei ce roseau aratau ca le este rusine de ceea ce au facut si scapau de pedeapsa in caz ca greseau, era un raspuns pro-social. Nu spun ca e cel corect.
Si maimutele rid, probabil ca are acelasi rol pro-social.
Visele sint un subprodus, asemenea religiei. Vise premonitorii nu exista.
Altruismul nu este stabil evolutionist, doar altruismul reciproc se propaga evolutionist.
Arta a aparut din necesitati sociale, daca doresti putem discuta, dupa ce demonstrezi ca ai inteles principiile de functionare ale evolutiei.

Tags
evolutionism

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre ereziarhi, erezii si combaterea acestora la Sfintele Sinoade Ecumenice tot-Laurentiu Dogmatica 15 11.04.2014 01:40:59
Puncte comune intre catolicism si ortodoxie PadreCory Biserica Romano-Catolica 17 12.04.2008 02:35:49