Citat:
În prealabil postat de lacrimi
Multumesc mult.... Si eu stiu o situatie, care s-a intamplat in familia mea, mai precis un unchi de al meu a trecut la "penti" si pana la urma, dupa ani de lupta, matusa mea a cedat si a trecut si ea.... Iar acum e mai fanatica decat el in ceea ce priveste secta asta... Asta ma sperie foarte tare, chiar daca pe atunci cand s-a intamplat eram aproape un copil. Imi aduc aminte ce mult plangea bunica... si intotdeauna ne spunea ca nu a fost tare in credinta, de aceea a cedat inselatoriilor lui. De aceea imi pun increderea in Dumnezeu sa imi dea putere, sa-mi lumineze mintea si sa imi dea putere sa lupt pana la capat. Nu pot ceda si sper ca Maica Domnului si Domnul Isus sa-mi dea putere sa-l pot aduce inapoi la ortodoxie... Stiu ca lupta e grea, dar nu cred ca Dumnezeu vrea ca eu sa renunt la ea, doar pentru ca e grea... Cred ca asta e o mare incercare pentru mine si poate chiar am fost aleasa pentru a distruge "blestemul" acestei familii, care s-a convertit la secta asta... Nu pot sti care a fost planul lui Dumnezeu... asta numai El stie! Mie imi ramane doar rugaciunea, lacrimile, durerea din suflet si increderea mare in Dumnezeu si in Maica Domnului
Doamne Ajuta
|
Dumnezeu sa te intareasca!
Nu cred ca-ti poti aduce tu sotul inapoi la ortodoxie, doar Dumnezeu poate face aceasta.
Nu te increde prea mult in fortele tale, ca sa nu cazi si tu. Mai bine evita orice discutie religioasa, daca este posibil.
Cred ca toate lucrurile au un sens, pana la urma, nimic nu este intamplator. Parintii mei erau atei (mie-mi povestea tata despre teoria evolutionista inainte de a merge la scoala, era f entuziasmat). Acum inteleg ca este un lucru fenomenal ce s-a intamplat: restul familiei este baptista, in cazul meu (cu putine exceptii). Daca parintii mei nu ar fi fost asa, probabil ca eu nu as fi fost azi ortodoxa, ci baptista (si azi nici ei nu mai sunt atei).