Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.10.2009, 15:38:40
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
Prieteni, e trecut...Tot insistati pe topicul asta. Mi-a trecut, m-am convins ca ma iubeste pe mine mai mult decat pe oricine din trecut...Dar am avut nevoie sa ma convinga de asta. M-a convins, gata.
Oooo...felicitari si muuulta iubire si incredere de acum inainte!
Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 21.10.2009, 15:57:26
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
Prieteni, e trecut...Tot insistati pe topicul asta. Mi-a trecut, m-am convins ca ma iubeste pe mine mai mult decat pe oricine din trecut...Dar am avut nevoie sa ma convinga de asta. M-a convins, gata.
Felicitari! Fii consecventa in sentimentele tale! are dreptate Andrusca sa fii increzatoare! sa stii ca, din ce am observat eu, baietilor le plac fetele sigure pe ele si stabile emotional (echilibrate)! nu se face sa il pierzi prin gelozia ta!
Vechi 21.10.2009, 16:08:44
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Felicitari! Fii consecventa in sentimentele tale! are dreptate Andrusca sa fii increzatoare! sa stii ca, din ce am observat eu, baietilor le plac fetele sigure pe ele si stabile emotional (echilibrate)! nu se face sa il pierzi prin gelozia ta!
Foarte mare dreptate, am constatat chiar ca unele fete numai pe asta mizeaza.
Reply With Quote
Vechi 21.10.2009, 18:57:35
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Implicit

Ce-mi pasa mie cum le plac baietilor fetele? Nu ma intereseaza sa plac baietilor, ci lui. Daca as cauta sa plac baietilor m-as face blonda, mi-as lua tocuri si m-as face Marilyn Monroe. Dar atunci nu i-as mai placea unuia in special. Nu e un baiat oarecare, nu-i place ce le place oamenilor in general. Are gusturi specializate. Si stiu ca n-am cum sa-l pierd daca o sa fiu instabila emotional sau geloasa. Asa ca imi permit. Dar acuma a trecut. Insa n-am de gand sa imi "inghit" sentimentele doar de frica ca n-o sa-i plac lui sau "baietilor".

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Reply With Quote
Vechi 21.10.2009, 20:04:25
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Ce-mi pasa mie cum le plac baietilor fetele? Nu ma intereseaza sa plac baietilor, ci lui. Daca as cauta sa plac baietilor m-as face blonda, mi-as lua tocuri si m-as face Marilyn Monroe. Dar atunci nu i-as mai placea unuia in special. Nu e un baiat oarecare, nu-i place ce le place oamenilor in general. Are gusturi specializate. Si stiu ca n-am cum sa-l pierd daca o sa fiu instabila emotional sau geloasa. Asa ca imi permit. Dar acuma a trecut. Insa n-am de gand sa imi "inghit" sentimentele doar de frica ca n-o sa-i plac lui sau "baietilor".
Na, ideea e ca nu poti oscila intre siguranta si nesiguranta pentru ca o astfel de persoana nu prea mai este credibila...e mai mult vorba de introspectie si autoeducare sa zicem
Reply With Quote
Vechi 22.10.2009, 17:14:37
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Implicit

In prima jumatate a vietii luptam pentru sentimente efemere si lucruri materiale, mai ales pentru lucruri materiale si astfel ne vlaguim fiinta de energia atat de vitala,de sanatate, inconstienti fiind de faptul ca doar sanatatea si linistea conteaza. Apoi, in cealalta jumatate dam toata agoniseala si tot ceea ce am strans in piept tocmai ca sa redobandim sanatatea si linistea pe care am pierdut-o...in cele din urma ne stingem bolnavi si saraci.
Asadar, secretul fericirii consta in liniste, iar secretul starii de liniste sta in adaptare. Nu-si au rostul nici ura si nici iubirea infocata, ci cumpatarea si intelepciunea ca totul capata valoare, din valoarea proprie.

Last edited by ory; 22.10.2009 at 17:17:08.
Reply With Quote
Vechi 22.10.2009, 17:38:44
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

off ory, cel mai dureros e ca sunt unii intr-o continua alergare dupa cele materiale si asa sfarsesc. Nu cunosc niciodata linistea si frumusetea vietii. Traiesc si mor in grija lumeasca.
Reply With Quote
Vechi 22.10.2009, 17:53:36
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Implicit

Da, Costel, materialismul acesta ilogic si orgoliul nesabuit sunt cele mai stupide trasaturi ale unei fiinte umane care se preteaza la rationament. Ura, oricum este partea decazuta de la sine, din cadrul adevaratelor trairi .
Personal, consider ca un barbat nu merita privilegiul de-a fi urat...un barbat care raneste.( de parca s-ar mai numi barbat ! ?)

Last edited by ory; 22.10.2009 at 17:59:02.
Reply With Quote
Vechi 22.10.2009, 19:23:17
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Implicit

Nu urasc barbati, nu mai urasc pe nimeni. A fost o doar o perioada de durere. Numai bine!

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Reply With Quote
Vechi 16.11.2009, 20:58:45
Dunnamite
Guest

Implicit

Citat:
Poate vrea sa spuna ca acum nu-i mai vine s-o ia la pumni si la picioare, dar tot o uraste.
Eu nu vreau s-o iau la pumni si la picioare, parca as vrea sa-i sterg existenta de pe fata pamantului. E clar, o urasc! Acum sa nu credeti ca as vrea sa moara, in nici un caz nu m-ar satisface cu nimic. Cred ca as vrea sa moara amintirea ei din mintea lui...
psihologul ce zice?
Reply With Quote
Răspunde