![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Foarte mare dreptate, am constatat chiar ca unele fete numai pe asta mizeaza.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce-mi pasa mie cum le plac baietilor fetele? Nu ma intereseaza sa plac baietilor, ci lui. Daca as cauta sa plac baietilor m-as face blonda, mi-as lua tocuri si m-as face Marilyn Monroe. Dar atunci nu i-as mai placea
![]() ![]()
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
In prima jumatate a vietii luptam pentru sentimente efemere si lucruri materiale, mai ales pentru lucruri materiale si astfel ne vlaguim fiinta de energia atat de vitala,de sanatate, inconstienti fiind de faptul ca doar sanatatea si linistea conteaza. Apoi, in cealalta jumatate dam toata agoniseala si tot ceea ce am strans in piept tocmai ca sa redobandim sanatatea si linistea pe care am pierdut-o...in cele din urma ne stingem bolnavi si saraci.
Asadar, secretul fericirii consta in liniste, iar secretul starii de liniste sta in adaptare. Nu-si au rostul nici ura si nici iubirea infocata, ci cumpatarea si intelepciunea ca totul capata valoare, din valoarea proprie.
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 22.10.2009 at 17:17:08. |
|
||||
|
||||
![]()
off ory, cel mai dureros e ca sunt unii intr-o continua alergare dupa cele materiale si asa sfarsesc. Nu cunosc niciodata linistea si frumusetea vietii. Traiesc si mor in grija lumeasca.
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, Costel, materialismul acesta ilogic si orgoliul nesabuit sunt cele mai stupide trasaturi ale unei fiinte umane care se preteaza la rationament. Ura, oricum este partea decazuta de la sine, din cadrul adevaratelor trairi .
Personal, consider ca un barbat nu merita privilegiul de-a fi urat...un barbat care raneste.( de parca s-ar mai numi barbat ! ?)
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 22.10.2009 at 17:59:02. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu urasc barbati, nu mai urasc pe nimeni. A fost o doar o perioada de durere. Numai bine!
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|