Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.11.2009, 12:57:48
simona76 simona76 is offline
Member

Data înregistrării: 04.02.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Simona-Marilena Vezi mesajul
Draga mea Simona in primul rand, horoscopul este o unealta a diavolului cu care ne pacaleste...Si eu citeam horoscopul inainte, interpretam visele si multe altele...Nu te mai increde in astfel de lucruri! Omul este fiecare diferit, asa cum l-a lasat Dumnezeu sa fie, nu cum vor unii oameni si mai ales diavolul sa fie. Dumnezeu ne-a facut pe fiecare dupa chipul si asemanarea Sa nu dupa prezicerile unor astrologi..
Si tata este asa zis-ul sagetator...tatal tau...e si mai rau :D dar asa e el asa e firea lui, nu o zodie l-a facut asa, asa l-a lasat pe el Dumnezeu..
Draga mea, horoscopul are menirea de a scrie multe laude despre fiecare zodie pentru a face sa creasca mandria ( pacat mare mandria :P ) si pentru a creste "rating-ul" de pe unele site-uri...+ ca unii oameni ajung sa nu iasa din casa pentru simplul fapt ca azi scrie la horoscop ca le cade o caramida-n cap...sau sa ajunga sa urasca un om pentru faptul ca e nascut in nu stiu ce luna a zodiacului...
Arunca la gunoi revistele pline de horscoape...nu trebuie sa crezi in asa ceva, ci in Dumnezeu...
Cat despre rugaciune, stiu cum e sa cauti ajutor...daca nu ne putem ajuta unii pe altii, atunci de ce ne mai numim crestini? Rugaciune si nu-ti pierde increderea in Dumnezeu...El ne iubeste mult si nu ne da mai mult decat putem duce...
Multumeste-i pentru necazurile din viata ta, accepta-le, indreapta-te si nu mai citii horoscoape...Roaga-te la Dumnezeu si la Maica Domnului pentru suferinta ce te apasa...

multumesc ptr sfaturi, Simona!!!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Va rog, rugati-va pentru mine Ana-Maria N Umanitare 15 20.07.2011 12:55:40
Rugati+va si pentru mine! andrutza151 Umanitare 23 11.07.2011 01:08:17
Va rog rugati-va pentru mine !! lumyclau Umanitare 35 13.09.2009 14:30:48
Va rog, rugati-va pentru mine maniucu Generalitati 28 20.03.2009 14:22:01
Va rog rugati-va pentru mine !! lumyclau Rugaciuni 1 12.09.2008 19:21:53