Citat:
În prealabil postat de Totpeetor
Danut 7,iti spun ca penticostalii "nu sunt ai mei".Tu vad ca nu poti sa fii obiectiv si ii acuzi pe altii de subiectivism.Eu recunosc ceea ce e biblic si ceea ce nu este biblic.Despre penticostali nu pot sa afirm ceea ce afirmi tu pentru ca ii cunosc foarte bine.Ar trebui sa fiu ipocrit sa spun altfel.Biblia spune si din nou iti repet ca "Marcu 3:24 Dacă o împărăție este dezbinată împotriva ei însăși, împărăția aceea nu poate dăinui."Si asta a zis-o Isus.Pai cum se poate ca "penticostalii sa aiba alt duh",daca eu ii vad ca se comporta dupa scripturi?
Ultimile postari ale tale m-au dezamagit.Vorbesti precum Ovidiu -s,macar pozitia lui am stiut-o de la inceput :).Cand am discutat cu tine mi-am zis:uite in sfarsit unul dintre putinii ortodocsi care nu sunt fundamentalisti si te-am apreciat pentru asta.Acum ma contrazici prin ultimile tale postari si imi dai de inteles ca ce am crezut eu a fost doar o parere si imi pare sincer rau.
Ai spus:"Toate sectele si toate ereziile au aparut cu biblia in mana.".Ce e rau sa ai biblia in mana?De ce s-a scris biblia,sa fie lasata pe un raft,prafuita?N-ar fi rau ca si cei ortodocsi sa fie cu "biblia in mana".
Ti-am pus cateva intrebari si nu mi-ai raspuns.In schimb ai spus:"Biserica ortodoxa exista de la Cincizecime ",pe ce te bazezi?Inainte de cincizecime,era o alta biserica?Mie nu imi plac vorbele aruncate in vant,arata-mi clar cand se vorbeste in istorie prima data de "ortodoxie".
Spui nonsensuri:"Cercetati Scripturile, baga de seama ca a zis cercetati , nu cititi.".Tu cum ai vrea sa fie cercetate Scripturile daca nu citindu-le?Prin ce sa fie cercetate,daca nu prin citit?
Si iar ai spus:"Biserica este "una sfanta apostoleasca catolica ortodoxa"Decide-te,doar biserica ortodoxa e cea adevarata sau si cea catolica?
Ma dezamagesti.
|
Cred ca ideea principala era ca Biblia a aparut de cateva sute de ani. Dupa gandirea voastra fanatica, ar insemna ca pana la aparitia Bibliei (pana sa o aiba fiecare in casa) nu s-a mantuit nimeni. Nici evrei, nici neamuri... pentru ca nu aveau Biblia... Dar aveau altceva la fel de valoros, dar care voi nu veti putea niciodata intelege: pentru ca sunteti inchisi la minte si nu mai judecati