![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
un regal de suflet dupa o zi de ..pacate! iti multumesc
|
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu sa-l odihneasca, nu uitati insa ca romanii ortodocsi din Serbia acordul lui erau(si sunt) persecutati, incat nu au dreptul la slujbe in limba romana, nu au dreptul sa-si zideasca biserici in care sa savarseasca slujbe in limba romana, nu au aprope nici un drept ca etnie acolo, dar de morti numai de bine...daca ai ce!
|
|||
|
|||
![]()
asta nu am stiut
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() mi-e greu sa cred ca un om atat de smerit, de simplu ar fi inchis ochii la comiterea atator faradelegi iar in ultima perioada, cand se facuse o sesizare de catre BOR BOS patriarhul pavle era f bolnav iar locul sau era tinut de mitropolitul amfilohie. de aceea admit ipoteza ca patriarhul pavle nu era la curent cu toate acele nelegiuri.
|
||||
|
||||
![]()
si da, despre morti numai de bine.
daca ai posibilitatea sa vb un om raposat de bine, fa-o! dar daca nu ai nimic bun de spus despre el e mai bine sa pastrezi tacerea in semn de respect. e ca si cum te-ai intalni cu un cortegiu funerar:cunosti sau nu cunosti raposatul trebuie sa aprinzi luminile, in semn de respect
|
||||
|
||||
![]()
chestia cu romanii se petrece demult, inca de cand Pavle era bine si sanatos
|
|||
|
|||
![]()
valentin te as intreba cum ..puterea bisericeasca ar putea sa intre in constitutia unei tari ,guvernata si pazita de ..regimul politic??!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lepadarea de credinta a patriarhului Serbiei | colaps | Generalitati | 84 | 19.12.2010 15:21:50 |
Patriarhul Pavle al Serbiei va fi înmormântat mâine , 19 noiembrie 2009 | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 18.11.2009 21:13:19 |
Șeful Bisericii Otodoxe Ruse, Patriarhul Alexei al II-lea, a murit. | tot-Laurentiu | Despre Biserica Ortodoxa in general | 18 | 06.12.2008 20:16:46 |
dragoslav pavle axientivici | dangtx | Muzica Bisericeasca | 2 | 09.05.2008 22:07:16 |
PATRIARHUL | urzicuta | Generalitati | 87 | 10.11.2007 16:00:57 |
|