![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
eu cred ca pana la venirea cea de-a doua a Mantuitorului se vor gasi suflete care sa vestea Nasterea, sa fii soli ai lui Dumnezeu, asa cum au fost si ingerii odinioara.Chiar daca glasul colindatoriilor se va auzi tot mai plapand, el va tot canta incet, dar duios.
si pe mine ma cuprinde tristetea cand vad ca toti mai putini copii mai merg in colinda. dar am ptr anul asta un proiect:in seara de ajun imi voi lua trupa(sotul si copilasii) si vom merge impreuna in colinda.in primul rand de dragul Sarbatorii si bucuriei de a colinda si, in al doilea rand, ptr a le da copiilor mei un ex, ca si oamenii amri colinda, deci e ceva ff frumos
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Inseamna bucurie, dragoste si implinire !! Bucurie pentru Nasterea Mantuitorului nostru !! Dragoste pentru ca atunci si-a aratat Domnul Cel Preainalt dragostea fata de noi si ne-a dat noua pe Unicul Sau Fiu pentru mantuirea noastra, si tot atunci ne aratam dragostea mai mult decat in celelalte zile unii fata de altii, se umple sufletul de dragoste; si implinire pentru ca atunci cand s-a nascut Mantuitorul nostru s-au implinit cele scrise in Biblie, in Vechiul Testament, si sau sters pacatele parintilor nostri si ale noastre. Pace tuturor si iertare daca v-am gresit !!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Unde va petreceti Sfanta Sarbatoare a Pastelui? | diviner | Generalitati | 6 | 22.01.2010 04:50:59 |
Comuniunea dintre cei vii si cei morti in Sfanta Liturghie | georgeval | Sfanta Liturghie | 2 | 27.10.2009 22:50:03 |
pentru catolici: cum vine Sfanta Lumina in fiecare an | caminaris | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 13 | 31.08.2009 19:39:33 |
Rugaciunile pt. Sf. Fecioara - care si cand si ce inseamna fiecare | sophia | Rugaciuni | 6 | 11.08.2009 21:50:37 |
|