![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
nu sunt elev imi exprim punctul de vedere...poate am copii
|
|
|||
|
|||
![]()
si cum te judeca?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu sunt de acord nici eu cu asta...dar m-am saturat sa le demonstrez intr-un anumit thread ca se inseala ... asa ca am sa ma conformez credintei lor si am sa le dau sfaturi in functie de cartea - idol pe care o iubesc atat de mult. Este frumos sa respecti o credinta , pentru ca pana la urma in afara de scopul de a indoctrina oamenii... are si aspectele ei pozitive...
(PAREREA MEA!!!!!PERSONALA ASA CA NU VERAU SA IMI COMENTATI OPINIA DE DATA ACEASTA nu in acest thread- si sa nu interpretati gresit...chiar vreau sa cred in biblie insa nu pot :)) sunt sigur ca or sa zica multi ca asta a fost scopul meu principal , de a va convinge) Last edited by christyan; 18.11.2009 at 20:38:43. |
|
|||
|
|||
![]()
Ma asteptam ca dupa ce indepartez balastul din posturile tale sa mai ramina ceva. Vad ca nu e cazul
|
|
|||
|
|||
![]()
balast?in posturile precedente fata de cel care l-am postat ultima oara sau inclusiv ultimul?
|
|
|||
|
|||
![]()
pai si ultimul, ca nu sint sigur ca esti sigur ca e mai bine sa propavaduiesti o credinta, oricare ar fi aceea, in detrimentul unui spirit critic
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Voiam sa le demonstrez ca ceea ce fac ei se opun legilor morale ale bibliei. Am vorbit despre respect.(adica sa nu mai incerci sa le demonstrezi ca se inseala pentru ca nu vor sa se insele chiar daca reusesti sa le arati ca ai dreptate) Am spus ca are aspecte pozitive.Poti nega asta?(inseamna ca "propavaduiesc"? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Probabil ca nimic din ce ai enumerat mai sus nu se va intampla, dar esti naiva daca iti imaginezi ca se vor intampla odata cu introducerea religiei in scoli. Citat:
BOR are destui bani, de la Stat si aia. Adica din taxe platite de noi toti. Daca vor educatie religioasa, sa isi faca scoli. Citat:
Mai mult, crestinii selecteaza foarte atent fragmentele care le conving din biblie atunci cand aduc vorba de moralitate. Nici un cuvant despre ce zice dumnezeu in VT despre ce ar trebui sa faci cu fetele care sunt dovedite a nu fi virgine inainte de casatorie, sau ce obligatii are un violator fata de victima sa. Nu stii despre ce vorbesc? Deschide sfanta carte, la Deuteronom. Biblia e izvor de moralitate doar daca alegi foarte atent exemplele cu care vrei sa iti prezinti punctul de vedere asupra moralei. Si daca e nevoie sa selectezi ca sa nu iti dea cu virgula, de ce sa nu folosesti alta carte, pur si simplu? Last edited by konijiro; 18.11.2009 at 23:15:24. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trebuie bagata ... si sa se axeze mai mult pe ce scrie in biblie...sa se citeasca biblia...de asta se merita facuta....pentru a-i lasa pe elevi sa interpreteze cum vor ei in intimitatea lor si sa aleaga ce vor ei si ce cred ei mai bine. ++ ca inveti multe lucruri folositoare. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Scoaterea Episclezei | adelin | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 14.02.2011 12:50:25 |
Patriarhia Bulgariei -cere reintroducerea RELIGIEI in scoli | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 10.10.2010 19:56:58 |
Predarea religiei in scoli | Mirean | Biserica Ortodoxa Romana | 229 | 05.10.2010 21:46:18 |
Pastrarea religiei in scoli | laurschepsis | Generalitati | 15 | 22.11.2009 23:26:44 |
|