Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.11.2009, 10:51:38
tricesimusseptimus tricesimusseptimus is offline
Banned

Data înregistrării: 15.10.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Geony Vezi mesajul
Tu scrii ca n-ai ce face din cartea "Povesti nemuritoare a NP despre cei din BO"?
Sau scrii ca stii ceva?
Probabil tu nu ai ce face de te-ai apucat să dai replici după 2 luni

Nu numai eu, oricine știe. Ai auzit vreun preot ortodox la înmormantarea unui sinucigaș, curvar ori hoț să-l trimită în Iad? Pe toți îi trimite "la loc cu verdeață"...
Reply With Quote
Vechi 17.11.2009, 11:04:50
speranta1970's Avatar
speranta1970 speranta1970 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.04.2009
Locație: brisbane, australia
Religia: Ortodox
Implicit buna elom

prietena mea cea mai buna este din familie de penticostali. eu sint foarte apropiata de toata familia ei penticostala . eu niciodata nu ma voi face penticostala si ei niciodata nu se vor face ortodoxi . ne respectam opiniile din punctul de vedere al religie.

trebuie sa stii ca familie fetei nu-i voi da voie sa aibe prieten din alta religie.scurt. sint familii stricte de penticostali care nu vor accepta ca fata sa aiba prieten deloc.daca la un baiat din religia lor ai va place o fata de a lor va trebuii sa spuna la parinti si va trebuii sa aibe intentii serioase. ei nu vor accepta niciodata sa se casatoreasca cu nimeni din afara religiei penticostale. daca vrei si ai intentii serioase cu ea va trebuii sa te botezi la ei inainte de nunta altfel nu se accepta nici un fel de relatie.

daca esti ortodox si doresti sa ramai ortodox un sfat iti dau: uita fata.asa nu va faceti rau nici unul altuia.
Reply With Quote
Vechi 18.11.2009, 23:49:19
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Unhappy

Citat:
În prealabil postat de tricesimusseptimus Vezi mesajul
Probabil tu nu ai ce face de te-ai apucat să dai replici după 2 luni "...

Ma bucur ca ai sesizat lucru asta...dar am fost ca si Iuda ; am parasit forumul ortodox si m-am dus pe unul sectar sau eretic unde am fost (si sunt si acum) prins in tot felul de discutii cu sectarii de acolo. N-as intinde cu ei , numai ca atunci cand vorbesc de Biserica Ortodoxa fac SPUME LA GURA , TREMURA , SUNT AGITATI , de parca ar avea epilepsie si atunci cand vb de BO boala se manifesta , iar eu incerc sa-i linistesc ca nu cumva sa sa se arunce in vreo apa si sa se inece.
Ps. am sa incerc sa fiu punctual de azi , ca sa nu imi mai simti lipsa.

Citat:
. Ai auzit vreun preot ortodox la înmormantarea unui sinucigaș, curvar ori hoț să-l trimită în Iad? Pe toți îi trimite "la loc cu verdeață"...

" Dumnezeul duhurilor și a tot trupul Care ai călcat moartea și pre diavolul ai surpat și ai dăruit viață lumii Tale Însuți Doamne, odihnește sufletele adormiților robilor Tăi (N),
în loc luminat, în loc cu verdeață, în loc de odihnă, de unde a fugit toată durerea, întristarea și suspinarea.
Și iartă lor, ca un Dumnezeu bun și Iubitor de oameni, toată greșala ce au săvârșit cu cuvântul, cu lucrul sau cu gândul. Că nu este om care să fie viu și să nu greșească.
Numai Tu Singur ești fără de păcat; dreptatea Ta este dreptate în veac și cuvântul Tău adevărul Că Tu ești învierea și viața și odihna adormiților robilor Tăi (N), Hristoase, Dumnezeul nostru, și Ție slavă înălțăm, împreună și Celui fără de început al Tău Părinte și Preasfântului și Bunului și de viață făcătorului Tău Duh, acum, și pururea, și în vecii vecilor "

Aceasta este ruga de la ectenia mortilor .
La moartea unui sinucigas PREOTUL NU ROSTESTE NICI O ECTENIE , asa ca minteti ca un NP ce esti .
Cat despre curvari si hoti , preotii doar se roaga lui D-zeu..
...dar tu habar nu ai de lucru asta , pt ca tu continui cu "Amintirile din lumea NP" .
nu va inteleg de ce vorbiti in necunostinta de cauza , spun asta ca voi NP nu intrati intr-o BO ca va este frica sa nu va "spurcati' (adevarul este ca , nu puteti sa intrati acolo ca nu va lasa...) ,
Reply With Quote
Vechi 18.11.2009, 23:53:41
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Question

Citat:
În prealabil postat de speranta1970 Vezi mesajul
trebuie sa stii ca familie fetei nu-i voi da voie sa aibe prieten din alta religie.scurt. .

asta ti-au spus parintii ei?
am intalnit familie de NP convinsi (cred ca erau penticostali) care si-au maritat fata dupa un bogatas ortodox.
ei sa le vina un ginerica cu bani multi si fitzos apoi sa vezi ca i-o da tot fuga.
...
Reply With Quote
Vechi 19.11.2009, 00:13:48
Banned

Implicit

Citat:
Ma bucur ca ai sesizat lucru asta...dar am fost ca si Iuda ; am parasit forumul ortodox si m-am dus pe unul sectar sau eretic unde am fost (si sunt si acum) prins in tot felul de discutii cu sectarii de acolo.
Fi liniștit, ți-am urmărit evoluția.

Citat:
La moartea unui sinucigas PREOTUL NU ROSTESTE NICI O ECTENIE , asa ca minteti ca un NP ce esti .
Dacă sinucigașul a făcut parte din top 300, se rezolvă și problema ecteniei. Măcar preoții catolici refuză să facă slujbă la sinucigași, sau poate s-or fi schimbat lucrurile și la ei...

Citat:
Cat despre curvari si hoti , preotii doar se roaga lui D-zeu..
...dar tu habar nu ai de lucru asta , pt ca tu continui cu "Amintirile din lumea NP" .
Amintirile mele sunt din "lumea ortodoxiei", de acolo provin eu. Așa că, caută alt grădinar să-i vinzi castraveți.

Citat:
nu va inteleg de ce vorbiti in necunostinta de cauza , spun asta ca voi NP nu intrati intr-o BO ca va este frica sa nu va "spurcati' (adevarul este ca , nu puteti sa intrati acolo ca nu va lasa...) ,
Ba ne lasă..., chiar se bucură Posibil să intrăm mai des decât unii dintre ortodocși.
Reply With Quote
Vechi 19.11.2009, 00:21:30
Nevrednicul
Guest

Implicit

Citat:
Fi liniștit, ți-am urmărit evoluția.

Dacă sinucigașul a făcut parte din top 300, se rezolvă și problema ecteniei. Măcar preoții catolici refuză să facă slujbă la sinucigași, sau poate s-or fi schimbat lucrurile și la ei...

Amintirile mele sunt din "lumea ortodoxiei", de acolo provin eu. Așa că, caută alt grădinar să-i vinzi castraveți.

Ba ne lasă..., chiar se bucură Posibil să intrăm mai des decât unii dintre ortodocși.
daca astea iti sunt contraargumentele viabile ma gandesc ca pretinzi sa le numesti,sau daca asta este etica si morala unui dialog sustinut de tine,m ai convins cu totul,si mai ca imi pare rau ca in BOR nu exista un cerc de prozeliti! altfel ,inca ,cateva dastea si vin si eu..apropose de castraveti si gradinari ,sincer mie nu imi plac cei bulgaresti! de ce? au ceafa ..groasa! si mai sunt si maruntei...
Reply With Quote
Vechi 19.11.2009, 00:30:21
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Fi liniștit, ți-am urmărit evoluția. .
Multumesc frumos , am sa fiu mai atent .

Citat:
Dacă sinucigașul a făcut parte din top 300, se rezolvă și problema ecteniei. Măcar preoții catolici refuză să facă slujbă la sinucigași, sau poate s-or fi schimbat lucrurile și la ei....
Tu vorbesti serios? ca voi NP aveti "fluturasi la mansarda" care asa va buimacesc pe cap ca nu stiti sa mai deosebiti nici "albul din negru".
Pai daca o fost din top 300 cine nu-i canta si nu-l prohodea....apoi daca era NP sa vezi cum veneau autobusele cu "crestini" si GIPANELE cu pastori sa-i ureze calatorie placuta spre Rai...nu mai vorbesc despre orchestra cum intona manele hip-hop crestine.
Stai relaxat , ca am vazut si pastori care au ingropat om cu funia inca pe gat...

Citat:
Amintirile mele sunt din "lumea ortodoxiei", de acolo provin eu. Așa că, caută alt grădinar să-i vinzi castraveți..
Bine ca ai ramas cu ceva din lumea ortodoxa , amintirile toate sunt frumoase. Scrie o carte , si public-o ca ai sa vezi ce bine se vinde , ca Amintirile lui I.Creanga.
N-am stiut ca esti taran , ca stiam cum sa ma adresez , si nu incercam sa-ti vand castraveti .

Citat:
Reply With Quote
Vechi 19.11.2009, 00:32:59
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Puteti sta intr-o Biserica Ortodoxa? Ma bucur...
Chiar nu vad de ce ati intra mai des ....sau sa va cumparati lumanari in caz ca se ia curentu?
Reply With Quote
Vechi 19.11.2009, 00:35:53
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nevrednicul Vezi mesajul
apropose de castraveti si gradinari ,sincer mie nu imi plac cei bulgaresti! de ce? au ceafa ..groasa! si mai sunt si maruntei...
Ar trebui să vă placă, de acolo provine dulcele grai al boscorodirii...
Reply With Quote
Vechi 19.11.2009, 00:39:36
Banned

Implicit

Citat:
N-am stiut ca esti taran , ca stiam cum sa ma adresez , si nu incercam sa-ti vand castraveti .
Mulțumesc de intenție (a trecut pe lângă). Anul acesta producția mea de castraveți a depășit toate așteptările. Am dat și altora (nu am vândut nici un kilogram).
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Influente ortodoxe in gandirea penticostala romaneasca ioanna Secte si culte 138 18.02.2012 15:26:35
O colega de-a noastra de forum... dorinastoica14 Umanitare 20 17.06.2011 21:19:11
Pentru o colega deosebita Anica mara2008 Slujba inmormantarii 13 01.04.2011 04:09:15
Biserica Speranta Vietii Targoviste - O alta ramura penticostala petrut-angel Secte si culte 35 17.11.2010 10:36:19
prietena penticostala ionell Generalitati 26 17.11.2010 10:35:27