![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Nu numai eu, oricine știe. Ai auzit vreun preot ortodox la înmormantarea unui sinucigaș, curvar ori hoț să-l trimită în Iad? Pe toți îi trimite "la loc cu verdeață"... |
|
||||
|
||||
![]()
prietena mea cea mai buna este din familie de penticostali. eu sint foarte apropiata de toata familia ei penticostala . eu niciodata nu ma voi face penticostala si ei niciodata nu se vor face ortodoxi . ne respectam opiniile din punctul de vedere al religie.
trebuie sa stii ca familie fetei nu-i voi da voie sa aibe prieten din alta religie.scurt. sint familii stricte de penticostali care nu vor accepta ca fata sa aiba prieten deloc.daca la un baiat din religia lor ai va place o fata de a lor va trebuii sa spuna la parinti si va trebuii sa aibe intentii serioase. ei nu vor accepta niciodata sa se casatoreasca cu nimeni din afara religiei penticostale. daca vrei si ai intentii serioase cu ea va trebuii sa te botezi la ei inainte de nunta altfel nu se accepta nici un fel de relatie. daca esti ortodox si doresti sa ramai ortodox un sfat iti dau: uita fata.asa nu va faceti rau nici unul altuia. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ma bucur ca ai sesizat lucru asta...dar am fost ca si Iuda ; am parasit forumul ortodox si m-am dus pe unul sectar sau eretic unde am fost (si sunt si acum) prins in tot felul de discutii cu sectarii de acolo. N-as intinde cu ei , numai ca atunci cand vorbesc de Biserica Ortodoxa fac SPUME LA GURA , TREMURA , SUNT AGITATI , de parca ar avea epilepsie si atunci cand vb de BO boala se manifesta , iar eu incerc sa-i linistesc ca nu cumva sa sa se arunce in vreo apa si sa se inece. Ps. am sa incerc sa fiu punctual de azi , ca sa nu imi mai simti lipsa. Citat:
" Dumnezeul duhurilor și a tot trupul Care ai călcat moartea și pre diavolul ai surpat și ai dăruit viață lumii Tale Însuți Doamne, odihnește sufletele adormiților robilor Tăi (N), în loc luminat, în loc cu verdeață, în loc de odihnă, de unde a fugit toată durerea, întristarea și suspinarea. Și iartă lor, ca un Dumnezeu bun și Iubitor de oameni, toată greșala ce au săvârșit cu cuvântul, cu lucrul sau cu gândul. Că nu este om care să fie viu și să nu greșească. Numai Tu Singur ești fără de păcat; dreptatea Ta este dreptate în veac și cuvântul Tău adevărul Că Tu ești învierea și viața și odihna adormiților robilor Tăi (N), Hristoase, Dumnezeul nostru, și Ție slavă înălțăm, împreună și Celui fără de început al Tău Părinte și Preasfântului și Bunului și de viață făcătorului Tău Duh, acum, și pururea, și în vecii vecilor " Aceasta este ruga de la ectenia mortilor . La moartea unui sinucigas PREOTUL NU ROSTESTE NICI O ECTENIE , asa ca minteti ca un NP ce esti . Cat despre curvari si hoti , preotii doar se roaga lui D-zeu.. ...dar tu habar nu ai de lucru asta , pt ca tu continui cu "Amintirile din lumea NP" . nu va inteleg de ce vorbiti in necunostinta de cauza , spun asta ca voi NP nu intrati intr-o BO ca va este frica sa nu va "spurcati' (adevarul este ca , nu puteti sa intrati acolo ca nu va lasa...) , |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
asta ti-au spus parintii ei? am intalnit familie de NP convinsi (cred ca erau penticostali) care si-au maritat fata dupa un bogatas ortodox. ei sa le vina un ginerica cu bani multi si fitzos apoi sa vezi ca i-o da tot fuga. ... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc frumos , am sa fiu mai atent .
Citat:
Pai daca o fost din top 300 cine nu-i canta si nu-l prohodea....apoi daca era NP sa vezi cum veneau autobusele cu "crestini" si GIPANELE cu pastori sa-i ureze calatorie placuta spre Rai...nu mai vorbesc despre orchestra cum intona manele hip-hop crestine. Stai relaxat , ca am vazut si pastori care au ingropat om cu funia inca pe gat... Citat:
N-am stiut ca esti taran , ca stiam cum sa ma adresez , si nu incercam sa-ti vand castraveti . |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Chiar nu vad de ce ati intra mai des ....sau sa va cumparati lumanari in caz ca se ia curentu? |
|
|||
|
|||
![]()
Ar trebui să vă placă, de acolo provine dulcele grai al boscorodirii...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Influente ortodoxe in gandirea penticostala romaneasca | ioanna | Secte si culte | 138 | 18.02.2012 15:26:35 |
O colega de-a noastra de forum... | dorinastoica14 | Umanitare | 20 | 17.06.2011 21:19:11 |
Pentru o colega deosebita Anica | mara2008 | Slujba inmormantarii | 13 | 01.04.2011 04:09:15 |
Biserica Speranta Vietii Targoviste - O alta ramura penticostala | petrut-angel | Secte si culte | 35 | 17.11.2010 10:36:19 |
prietena penticostala | ionell | Generalitati | 26 | 17.11.2010 10:35:27 |
|