Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.11.2009, 17:27:02
ovidiu-s's Avatar
ovidiu-s ovidiu-s is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Targu Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusseptimus
Sincer, n-am intrat niciodată într-o librărie adventistă.
Pardon, cred că eu nu am formulat cum trebuie. Într-o librărie "creștină", cu nume de genul: "Sola Scriptura" sau "Maranatha".
Paradoxal în aceste librării "creștine" întâlneai doar titluri de genul "Cum să ducem o viață sănătoasă" (titlu atractiv pentru toți vegetarienii, se cunoaște faptul că adventiștii nu consumă anumite cărnuri, sau nu consumă deloc carne), "Adevărata zi de odihnă" și binențeles "Tragedia veacurilor" carte de căpătâi pe care fiecare "creștin" trebuie să o aibă, apărută în mai multe ediții, într-un format de excepție și cu coperți atrăgătoare.

Sunt totuși uluit. Nu sunteți la curent cu marile apariții editoriale!!! Nu sunteți la curent cu lucrările domnului Lucian Cristescu, ale lui Dan Appel, sau cu prestația excepțională a chirurgului Ben Carson. Toți oameni care "l-au primit pe Mântuirorul lor personal în viața lor"?
Cum se face atunci că nu sunteți la curent nici cu Biblia sau istoria Bisericii lui Hristos? Cum vă petreceți timpul dacă nu studiind? Scriind tot felul de prostiuțe pe forumul ortodox, și dvs și celălalt sâmbătar?
De fapt, au grijă cei de la "adunare" să vă împartă cărțile de îndată ce apar. Până la urmă acesta e adevărul, pentru că aici pe forum au fost postate de către sâmbătași texte din monumentala fițuică "Adevărata zi de odihnă" și din lucrarea de bază a sectei voastre "Tragedia veacurilor" de Ellen G. White.

Last edited by ovidiu-s; 19.11.2009 at 17:35:37.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un raspuns va rog ! cristian98 Botezul 10 08.01.2013 01:11:14
un răspuns..! myself00 Generalitati 5 16.03.2012 17:17:29
raspuns verona Generalitati 2 23.10.2006 19:44:56
raspuns pompi Vrajitoria 1 06.07.2006 15:20:47