![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
sa subliniez doar ce iese in evidenta. Si eu cred ca primul grup are rolul sau foarte bun, nu am spus-o ca sa-i sanctionez, Doamne fereste . geo.nektarios, sunt barbat, e drept mai in varsta si mai nerod la minte, dar la tine tin cel mai mult din acest forum. Deci sa nu ma intelegi gresit, doream sa doar sa alin durerea ta crezand ca-i personala. Acum am inteles ca ar trebui sa fie durerea noastra a tuturor. Ma alatur si eu. Si te rugam chiar, mult de tot, sa postezi cat poti de des, pentru ca de la tine avem ce invata. Iarta-ma daca te-am suparat cu ceva. Doamne ajuta!
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Forumul nostru II (sau de ce se judeca ortodocsii unii pe altii) | sophia | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 362 | 28.04.2010 16:47:40 |
Forumul nostru | omulet | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 479 | 04.11.2009 15:39:44 |
Abuz sau educatie? | erzbet | Preotul | 77 | 04.07.2008 23:25:46 |
|