![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Doamne-ajuta!
Mai sunt cateva zile si se vor implini 20 de ani de cand Sfantul Arsenie Boca, (pentru mine este sfant) s-a mutat la Domnul. 28 noiembrie este ziua in care, an de an, Prislopul este din ce in ce mai coplesit de evlavia celor ce il iubesc pe marele nostru duhovnic. Sfantul Arsenie Boca nu va putea fi interzis niciodata. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." Last edited by laurschepsis; 20.11.2009 at 04:11:31. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu am citit ce a scris dar doua lucruri nu mi-au placut la parintele Boca: multumirea de sine cu care vorbeste despre el însusi (http://www.arsenieboca.ro/) si felul cum picta (vezi acelasi site) si care nu-mi inspira un spirit simplu si smerit.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu am nimic cu nimeni, dar daca ne straduim sa vizionam TOATE interviurile Parintelui Arsenie Papacioc, sunt convins ca la unele dintre ele sunteti usor dezamagiti. Fapt este ca suntem cu totii oameni, chiar si preafericitii parinti, pana ce trec la cele vesnice. Uneori mai cad si ei in cate o ispita, fiindca asupra lor sa abat legiuni ca sa-i faca sa greseasca, sa vada lumea cat sunt de slabi si de subiectivi... Datoria noastra este sa ramanem drepti in credinta noastra, sa intelegem, sa iubim, sa iertam! Asa sa ne-ajute Dumnezeu! |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| ma poate ajuta cineva sa cumpar o rasa("vesmant"pt. Protopsalti)? | inclusiveu | Generalitati | 9 | 02.07.2012 16:08:55 |
| Ceva frumos..."invata" | ioana30 | Generalitati | 1 | 29.11.2010 18:23:12 |
| Cum pot "aduce" pe cineva drag la credinta? | lourdes19 | Generalitati | 2 | 19.10.2010 13:06:29 |
| "imoralitatea" lui Dumnezeu din Biblie? Nu exista asa ceva! | flying | Despre Sfanta Scriptura | 203 | 18.05.2010 21:31:10 |
|
|