![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Geony, dumneata postezi doar ca să bifezi activitate pe forum? N-aș crede că te pontează cineva...
|
|
||||
|
||||
![]()
Noi credem si fara demonstratie,dar cum voi spuneti ca e doar simbol,au venit si dovezile ca Iisus sa va arate ca este adevarat.De ce spui ca nu prin demonstratie,daca am auzit de la un protestant si ca nu crede ca Sfantul Mormant e chiar cel de la Ierusalim,cand plang icoanele spuneti ca nu credeti.Mi se pare ca voi sunteti cei rationali.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Plus ca nu e vorba numai de stiinta,poti vedea Sfanta Impartasanie prin cei care s-au impartasit si schimbarile din viata lor.Dar pe acestea nu le ascultati.Dumnezeu a dat acel semn,sa vada calugarul painea,tocmai pentru ca acesta era credincios,dar nu reusea sa inteleaga.Atunci,cu smerenie,s-a rugat pt un semn si l-a primit.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() Ceea ce nu inteleg eu iarasi, este ce cauta oamenii aia la costum, pe fata carora nu se vede niciun pic de sfintenie, ba chiar aroganta si accent cautat/fals (un fel de trend printre pastori, oriunde dai de ei, imbletesc limba asa prin gura si stalcesc cuvintele de parca ar fi de pe alte meleaguri)...pentru ca se vede ca UNII sunt doar niste oameni cititi si atat. Si Topcat daca ar avea putina credinta ar putea deveni Pastor din 2 miscari... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E ciudat,oricate dovezi le dam,daca pastorul ar spune atat:"minte" ,ei ar uita toate dovezile noastre si l-ar crede pe el. Eu ma simt mai evlavioasa in pijama,decat in costum. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Ori toti inteleg Biblia si nu e nevoie de interpretare, ori numai unul la 3000-8000????...pentru ca nu inteleg cum pot asculta un astfel de om si nu cele spuse de Sfintii Parinti atunci ??!!!!??? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu va amintiti ce spunea parintele Arsenie Boca despre sectari? Sa nu zgandariti stupul de viespi! Lasati-i in legea lor, nu intrati in controverse cu ei, vedeti-va de credinta voastra.
http://bisericasecreta.wordpress.com...m-cu-sectarii/ http://sfinx777.wordpress.com/2009/0...dox-%E2%80%9D/ Nu stiu daca este adevarat aceasta afirmatie din ultimul site, dar prefer sa nu intru in dispute cu ei. Am avut si mai am in familie sectari, fratele meu a renuntat la credinta ortodoxa iar copiii lui au preluat religia pe care au gasit-o in casa tatalui lor. Nu am putut discuta niciodata cu el de ce si-a lepadat botezul, devenea irascibil si foarte numultumit de intrebare, iar argumente nu a adus niciodata in asa fel incat sa inteleg gestul lui. De atunci am invatat ca acest subiect nu o sa-l pot dezbate niciodata, ca sa nu mai spun ca cu copiii lui nici atat nu se poate discuta, ei purtand frica tatalui lor atunci cand acesta traia, si fiecare si-a vazut de credinta lui. Avand o situatie dificila in familie, primea ajutoare de la colegii lui de secta, mancare, imbracaminte, bani. Lucru laudabil, de altfel, sa ajuti pe cel aflat in nevoie, dar am observat ca liderii lor, desi nu aveau problemele mari ale fratelui meu se alegeau cu ajutoarele cele mai valoroase (de ex: tractoare!). Fratele meu nu le dadea voie copiiilor sa aibe televizor, dar liderul lor avea nu doar televizor ci si o combina care dadea muzica la toata strada! Multe inechitati de acest fel, cand l-am intrebat de ce este asa, acel lider nu are aceeasi religie cu a lui?, mi-a taiat-o scurt ca "fiecare raspunde de ceea ce face". Intr-un fel avea dreptate, dar nu mi se parea normal ca un astfel de exemplu sa fie lider al unei comunitati care impune si face propaganda multa la anumite restrictii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pana la transformare, avem de-a face doar cu paine si vin. Dupa transformare, prin interventia Duhului Sfant, avem de-a face cu Trupul si Sangele lui Hristos. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iertarea pacatelor se face, insa, prin saacramentul spovedaniei, pentru ca: "Și îți voi da cheile împărăției cerurilor și orice vei lega pe pământ va fi legat și în ceruri, și orice vei dezlega pe pământ va fi dezlegat și în ceruri. " |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. | Seraphim7 | Secte si culte | 104 | 23.10.2022 00:36:38 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini | RafaelMiticaPitulice | Despre Sfanta Scriptura | 25 | 02.08.2011 09:01:17 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|