![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
cred ca se refera la alt fel de post, privind infranarea de la o relatie conjugala. si nu am auzit ca Biserica sa acorde dezlegare ptr aceasta zi
|
||||
|
||||
|
Citat:
daca e asta e ok... imi cer iertare. eu ma gandeam ca e infranare si nu post... dar, tot la duhovnic e reteta...
|
|||
|
|||
|
multumesc tuturor pentru raspunsurile voastre, saptamana viitoare sunt hotarata sa ajung pe la duhovnicul meu sa stam de vorba....lore86 multumesc pentru incurajari, stiu (pentru ca am simtit pe pielea mea) ca Dumnezeu nu ne lasa la greu si daca nu ne pierdem credinta ne indepineste rand pe rand dorintele (cele folositoare noua).
axios :) ai inteles gresit....lory a inteles exact la ce ma refeream :) daca ar fi fost haos in viata noastra dohovniceasca nu eram acum aici pe un forum despre credinta si Dumnezeu sa va cer parerea si nu m-ar fi interesat foarte mult daca e post sau nu, daca e sarbatoare sau nu si altele de genul acesta :)..stiu ca duhovnicul e reteta sunt constienta, desi si ei sunt oameni si de multe ori unul zice intr-un fel, altul in alt fel...mi s-a intamplat de multe ori la spovedanie sa primesc sfaturi diferite si opuse chiar la aceeasi intrebare....asta pana m-am stabilit la un duhovnic...la unul singur, tocmai pentru a putea asculta doar de sfaturile unuia...cred ca nu gresesc :) stiu totusi ca nu e ok in post, asa cum spuneam in alt mesaj ..eu consider postul la fel ca o zi de miercuri sau vineri dar mai lunga :) va multumesc inca o data tuturor! |
|
|
|||
|
|||
|
Draga mea...cauta sa vezi in cartile sfinte ,(indreptere pt.viata de familie)ce viata trebuie sa duca sotul si sotia...
Vezi cat poti face,...vezi ce vrei sa faci si apoi cere binecuvantare de la preot pt.realizarea ta ca femeie( sa porti in pantece"minunea lumii",adica copilasul sfant si dulce...) sunt mama ...si pot sa-ti spun ca se deosebesc copiii crescuti sub binecuvantarea divina fata de ceilalti... sotul si sotia trebuiesc bine instituiti,ei avand responsabilitati si-nainte de sarcina si-n timpul sarcinii si dupa... vezi sunt trei capitole mari... eu nu intru in amanunte ...de teama discutiilor interminabile dupa acest forum... vrei sa-ti lasi un "testament"de baza pe lumea asta?(copilul) fa-o...este la-ndemana voastra ca parinti nu fii nerabdatoare...ia exemplul Sfintei Ana(mama Maicii Domnului),este exemplul cel mai bun... rabdare surioara...si rugaciune multa(citeste acatistul Sfintei Ana) nu te speria , nu este greu..."dai vointa ,iei putere"... M-ca Domnului sa fie cu tine, Amin |
|
|
|||
|
|||
|
:) multumesc 1111111 :)
|
|
|
|||
|
|||
|
nu te speria...mult poate Maica Domnului...
ti-o spun din multa mea experienta... nimic nu-i sta-n cale...decat NECREDINTA omului impietrit la inima si suflet Indrazneste si "bate-I"Domnului la usa sa...El sta gata sa-ti deschida... Cete de ingeri sa va calauzeasca in lumea asta, Amin |
|
|
|||
|
|||
|
sa dea Dumnezeu, desi eu nu-s asa de curajoasa din fire....cum am specificat in primul meu mesaj aici , mi-e cam frica sa am copii pt ca ma tot stresez cu ziua de maine ce va fi, daca ii vom putea oferi toate cele necesare pe plan material o data cu varsta si nevoile copilului....si tot asteptam momentul potrivit cand pot spune asa cum am auzit si-n alte parti "luxul de a avea un copil" ...si poate ca as mai fi asteptat multi ani inainte ,dar sotul meu (el isi doreste de multa vreme un copil) a incercat zi de zi sa ma convinga ca Dumnezeu are grija de copii si ca ar fi momentul....apoi bunica mea mi-a zis ca fiecare copil vine cu "mamaliga lui" si uite asa usor usor amandoi mi-au facut sa realizez ca nu e totul asa de negru si greu cum credeam eu si acum eu sunt cea care nu mai are rabdare :)
stiu ca Maica Domnului asculta si implineste rugaciunile noastre dar cand crede ea de cuviinta , eu foarte aproape de suflet o simt pe Sf. Parascheva (de cate ori merg la ea simt acelasi lucru ca si cand as merge la bunica sau mama mea, o simt din familie...si de cate ori ies de la ea parca mi se iau toate grijile si gandurile pesimiste cu mana....) iti multumesc 11111111 pentru incurajari si multumesc tuturor pentru cuvintele voastre frumoase . sunt foarte bucuroasa ca am gasit oameni cu care pot discuta despre ceea ce ma doare si va multumesc pentru asta ! o zi buna in continuare va urez! |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Post de bucate sau post de pacate...??? | geo.nektarios | Pocainta | 160 | 19.03.2016 14:34:53 |
| Parinti si copii | maria55 | Generalitati | 36 | 12.04.2015 11:05:02 |
| Sfinti copii | Ekaterina | Spiritualitatea ortodoxa | 19 | 22.02.2014 06:25:35 |
| Manstirea cu copii | spre_rasarit | Generalitati | 62 | 27.12.2012 03:33:19 |
| Copii din orfelinate | UNNOOM | Generalitati | 0 | 20.12.2012 15:10:19 |
|
|