![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Toti am fost creati de Dumnezeu si suntem chemati la mantuire, asta e ce avem in comun.
|
|||
|
|||
|
Deci avem un trecut și un viitor comun. Cine are interes să ne învrăjbească la momentul prezent?
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
In ce priveste mantuirea personala, istoria fiecaruia incepe din momentul cand incepe sa cugete si poate sa creada si sa aleaga. Toti avem la indemana invataturile Domnului Iisus Hristos si ale Sfintilor Apostoli, invataturi care ne pot duce spre mantuire.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Biserica = cele 7 Sf. Taine. In rest, sa ne aduca Dumnezeu pe toti pe calea mantuirii!
|
|||
|
|||
|
Am îndrăznit să spun că avem un trecut comun, fiind de acord cu afirmația dvs.: "toți am fost creați de Dumnezeu".
Citat:
Aveți dreptate, haideți măcar pe acest topic să nu-i facem jocul. Mulțumim pentru urare. |
|
|
||||
|
||||
|
mi se pare trasa de par aceasta incercare de a afla ce avem in comun noi ortodocsii cu voi adventistii ! eu personal in-afara de Hristos nu vad alt element comun ,si daca stau sa ma gandesc bine la noi Hristos se scrie cu H ,la voi cu C -Cristos !
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro |
|
|
|||
|
|||
|
acum chiar am incheiat o discutie cu un amic de alta confesiune! de ce s a incheiat asa de scurt? premisa initiala trebuia sa fie adevarul lui Dumnezeu este Sfanta Scriptura. am acceptat si am dorit pasnic sa dialogam: prima faza a fost atac la sfanta Traditie. este o metodologie de atac sau ce?! sincer cu toata amabilitatea nu inteleg de ce acesti oamnei nu isi conduc discutiile acolo unde exista premise de monolog sau strcta acceptare?!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ai venit să ne prezinți vreun produs?Care e scopul? |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 20:51:45 |
| BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 22:07:28 |
| Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 22:35:34 |
| Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 23:03:42 |
|
|