![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Imi permit sa va demonstrez si matematic ca ceea ce insinuati nu este posibil. Dupa niste statistici (nu prea recente) in biserica adventista se boteaza, in medie, 1000 de persoane pe zi (multe dintre ele fiind ortodoxe). De unde atatea fonduri sa le cumperi la toti haine sau aparate video? Un exemplu: in vara aceasta, intr-o comunitate mica (cca 10 membri) din apropierea Brasovului s-au botezat 53 de suflete (la un singur botez). Unii dintre ei si-au pierdut locurile de munca sau li s-a redus din salariu (pentru ca nu mai vor sa lucreze in ziua a saptea). Cam asta le-a fost castigul material imediat. Dar, Domnul ii va binecuvanta cu varf si indesat. |
|
|||
|
|||
![]()
prin faptul ca ai trecut de la orotodocsi la adventisti inseamna ca ,constient ai facut o alegere motivata de ratiunea ta! te am ruga,tocmai acesta este subiectul threadului,sa ne relatezi si noua care au fost motivele pt care optat la o noua confesiune!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Fiind foarte interesat de spiritualitate, am cautat niste raspunsuri la intrebari precum, "cine sunt", "ce rost am pe acest pamant", "de unde vin", "unde ma duc". Am gasit ceva raspunsuri in unele scrieri orientale. Dar, cand am luat contactul cu Sfanta Scriptura, am avut un soc placut. Am inteles ca am gasit adevarul. 2. Am cautat mult timp o biserica, care sa aiba invataturile bazate pe Sfanta Scriptura. Cea mai apropiata de Sfanta Scriptura mi s-a parut a fi biserica adventista. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Neconcordantele dintre Sfanta Scriptura (Cuvantul lui Dumnezeu) si invatatura vechii confesiuni.
|
|
|||
|
|||
![]()
da! acesta este sau poate fi un motiv! multumesc pt sinceritate! ai mai avut si alte motive?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu am mai avut alte motive.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vechiul si Noul Testament | vidoveczandrei | Despre Sfanta Scriptura | 42 | 15.09.2011 16:15:59 |
de ce ma simt mai trista decat tristetea | fior | Generalitati | 55 | 18.07.2011 19:53:38 |
Este mai tarziu decat crezi... | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 3 | 16.10.2010 14:15:46 |
Sanatatea, mai buna decat toate? | alexandrucoca | Intrebari utilizatori | 19 | 08.10.2010 10:49:47 |
Mai mult decat viata...... | NiCcoleta | Generalitati | 4 | 18.05.2010 19:40:23 |
|