![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Draga sophia, eu unul nu pot sa-ti dau sfaturi pentru ca sunt mult
in urma ta. Am vazut la tine o mare calitate: SINCERITATEA. S-ar putea sa te mantuiesti inaintea multora dintre noi. Cel putin inaintea mea, sigur. Aduti aminte ca Mantuitorul n-a fost rastignit de rautate, adica de talhari, ci de cei ce se credeau cei mai buni. A fost rastignit de FATARNICIE. Tu macar nu esti fatarnica. Un singur gand: sa te vezi pe tine ultima care se mantuieste si sa te straduiesti cum poti in a-L urma pe Hristos. Iarta-ma si spor la toate. Doamne ajuta!
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Egalitatea intre Dumnezeu si diavol . | Templier Knight | Generalitati | 10 | 13.02.2012 20:47:59 |
Cum impartim lumea cu Dumnezeu? | NECTARIE | Generalitati | 19 | 09.01.2011 16:14:53 |
Cum impartim lumea cu Dumnezeu? | Seraphim7 | Generalitati | 30 | 28.10.2010 13:24:36 |
Mijlocitori intre om si Dumnezeu? | omosapiensi | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 49 | 01.09.2010 21:17:26 |
Este nevoie de intermediari intre noi si Hristos sau este suficienta credinta in El? | maria-luisa | Generalitati | 41 | 05.01.2010 21:35:11 |
|